FRIVILLIGPRISEN 2008

Vinnere av Frivilligpris 2008 - Anne-Lise Malmbekk og Placidr Gnaly Vinnere

Varaordfører Wenche Olsen

Synøve Stenersen

Styreleder Per-Martin Karlsen, Oddny Brudvik, Arne Ødegaard, Alfhild Jensen

Anne-Lise Malmbekk og Placide Gnaly delte Frivilligprisen 2008. Det var varaordfører Wenche Olsen som offentliggjorde prisvinnerne under et julesamvær for frivillige i Kongshallene på Fredriksten festning 2.desember.

SVÆRT GLADE
Wenche Olsen sa i sin tale at begge prisvinnerne har i året som har gått bidratt stort til å utvikle frivilligsentralen til å bli et kraftsenter og en møteplass mellom mennesker.
Ingen av prisvinnerne har snakket mest og høyest. De har begge på en stillferdig og engasjerende måte formidlet kunnskap, skapt begeistring, selv latt seg begeistre, tatt ansvar og samarbeidet med mange.

Anne-Lise Malmbekk har vært engasjert i Internasjonal Kvinnegruppe, språkpraksis for voksne som vil bli kjent i nærmiljøet. Hun har deltatt aktivt på mange dugnader og få hadde så mange dagvakter på allsangscenen i sommer som Anne-Lise. På søndagenes månedlige klassiske konserter er hun med og legger til rette osv.osv...

Placide Gnaly er nå i gang med et dansekurs for gutter 9-13 år. Han har også dette året, bokstavelig talt, brettet opp ermene og kastet skjorta for et tiltak som har vært mangfoldig, utviklende, engasjernede og samlende for de mange som har vært med. Kulturkvelden Min og Din Verden har vært et kultursamarbeid mellom mange aktører, barn, ungdom, voksne, proffesjonelle og amatører, kjendiser fra fotballmiljøet, etc... Placide Gnaly har vært en ildsjel og koordinator for det flerkulturelle samarbeidet med Kulturkvelden Min og Din Verden.


Anne-Lise og Placide var svært glade for prisen.

Tenk at noen setter pris på meg og det jeg har bidratt med, sa Anne-Lise. Det var egstra godt å høre så mange rosende ord.
I femten år har jeg bodd i Halden, sa Placide og syntes det var herlig å få vite at mange setter pris på hans engasjement.

Begge fikk innrammet kunst, Diplom og blomster. De fikk også billett til Nyttårskonerten i Kultursalen med Det Norske Blåsensemble, noe de gleder seg til.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.