DANSEKURS

Placide Gnaly er i gang med dansekurset for gutter 9-13 år. Kurset som startet torsdag 20.november ble raskt fyllt opp og på Frivilligsentralen ble det stablet bord og stoler for å gi dansekurstilbudet til de unge danserne. Kurset går over åtte ganger. De to første torsdagene , 20. og 27. november i Frivilligsentralens lokaler.

MER PLASS
Det er selvsagt et ønske å få til et større lokale for guttene som skal danse og den tredje torsdagen, 4.desember skal gruppa få boltre seg på stort gulv, i Folkets Hus.

Placide håper at flere av dansekveldene på nyåret kan avvikles i Folkets Hus, men legger samtidig til at det også er spennende å få til bevegelse og dans i mindre lokaler. Det gir en mulighet for en annen form for konsentrasjon og samarbeid med hverandre.

Placide vil sammen med guttene som deltar på dansekurset trene og øve mot en oppvisning i forbindelse med Kulturfestivalen Bom Kræsj Bang 2009. Det blir tredje året som Placide er engasjert i Frivilligsentralen med utvikling av Kulturkvelden "Min og Din Verden", som tar utgangspunkt i et flerkulturelt miljø og et bredt kultursamarbeid.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.