NÅ ER DET LIKE FØR

Visegruppa 1881 skal opptre på åpent hus mandag 12. desember kl 13.00. 1881`s "juleturnè" starter mandag, etter mange humørfyllte øvelser, den siste øvelsen var på Frivillighetssentralen fredag og da satt sangene og "tilbehøret" som de skulle!

POPULÆRE
Karin Lykke-Seest(piano), Svein Eliassen(gitar), Tor Hveding(trekkspill), Erling Günther, Reidun Ingerø, Andrøy Solvang, Ellinor Nordahl, Svein Hansen, Inger Evensen, Olav Evensen og Tørbjørn Jørgensen utgjør  
Visegruppa 1881, som fikk frivillighetsprisen i fjor, og som har blitt svært populære og har fartet rundt med sitt høst-program til både lag og foreninger i Halden. De har også medvirket som - kulturinnslag - under frivillighetskonferansen i Svinndal i september. Visegruppa 1881 har også underholdt på Pensjonistmøte på Samfunnshuset i Moss.

JULEOPPTREDEN
Juleturneen starter mandag og så er det "full fart" fram mot jul og det er gjort avtaler om "spillejobber" helt til ut februar måned.
Det er mange som kan glede seg til å få besøk av de sangglade humørsprederne 1881.

KONTAKT FRIVILLIGHETSSENTRALEN
De som medvirker i Visegruppa 1881 er en del av Frivillighetssentralens totale virksomhet og bidrar med dette engasjementet som en frivillig innsats og ikke som en betalt tjeneste.
Det er likevel slik at reiseutgifter og andre kostnader dekkes og derfor tar gruppa imot honorarer som brukes til å dekke dette.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.