ODDNY BRUDVIK FIKK DEN LOKALE FRIVILLIGHETSPRISEN

Oddny Brudvik (bildet) var glad for prisen hun fikk på Frivillighetssentralens julebord på Berga tirsdag kveld.

I morgen, den 5.desember, er det FNs Internasjonale Frivillighetsdag, som her i landet markeres med et stort arrangement i Trondheim. Her deles det ut bl.a. ut en nasjonal frivillighetspris til en initiativrik person, som med sine idéer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

Frivillighetssentralen i Halden feiret dagen på forskudd med over 50 frivillige medarbeidere og samarbeidspartnere tilstede på julebordet på Berga. Her ble det utdelt en lokal frivillighetspris, for andre året på rad.
Oddny Brudvik er årets glade og vel fortjente vinner. Hun mottok prisen av helse- og sosialsjef i Halden Anne Berit Mehammer Evensen som overrakte blomster og diplom og takket vinneren for hennes store engasjement gjennom mange år.
En spesiell gave fra Frivillighetssentralen var koret Mixdur som hyllet henne med sanger og tekster spesielt tilegnet prisvinneren.
Oddny var styreleder i Frivillighetssentralen i fire år og var med på å bygge opp virksomheten til det den er i dag. Hun deltar fortsatt på mange av Frivillighetssentralens aktiviteter.
Oddny har også vært politisk aktiv, som leder av Halden SV og sittet både i kommunestyret og på fylkestinget.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.