7.DESEMBER

Prisvinner Thorkil Lindskog trodde en stund han var invitert for å dømme i en yatzyturnering - og yatzy ble det. Her ved Y-bordet.

Maria Scott Hagen

Amina Victoria Lien og Lars Runar Andersen

Gerd Berit Odberg, Politisk utvalgsleder for helse og sosial

Christer Elnes fra Opera Østfold og Stein Cato Røsnæs, enhetsleder for kultur og idrett i Halden Kommune

Mange frivillige var samlet på Berga 7.desember for den årlige sesongavslutningen  til Halden Frivilligsentral før jul. Der ble også frivillighetsprisen for 2010 delt ut. Thorkil Lindskog ble rørt og glad over å ha fått tildelt prisen for sitt mangeårige arbeid med blant annet jul i Halden-plata.En verdig ildsjel og prisvinner, sa Erling Gûnther som delte ut diplom, bilde og blomster til prisvinneren.

MUSIKK SOM VARMET
Maria Scott Hagen, fløyte og Silje Kathinka Erichsen , piano, åpnet det hyggelige julesamværet, som de også åpnet året 2010, med klassisk søndagskonsert på Frivilligsentralen i januar, den gang, også med Eirik Haug Stømner, piano.
De avsluttet minikonserten med en flott utgave av Deilig er Jorden og det var en deilig og forventningsfull stillhet i rommet som var med og gjorde årets julesamvær til en fantastisk kveld.

De mange kuldegradene ute gjorde det ikke akkurat lett å få det varmt i lokalet. I en kort øvelse satt pianisten med boblejakke og fløytisten spilte med vottene på, men for en varme og intensitet det ble etter hvert. Varmepumpene, vedfyringen og musikken fikk på hver sin måte temperaturen til å stige og alle hjerter fikk varmet seg skikkelig denne førjulskvelden på Berga.

Per og Hans Råkil sto for maten og Per var sammen med Bjørg og Lita på kjøkkenet og sørget for at alle fikk gode porsjoner med juletallerken. Det ble også servert hjemmelaget karamellpudding og kringle og kaffe ble servert i salongene senere på kvelden og da hadde ogsp Amina Victoria Lien og Lars Runar Andersen sørget for flere stemningsfulle julesanger via aldeles nydelig sang og gitarspill. Mange gode korstemmer ved bordene sørget for fin allsang.

"Alle" fikk noe. Ros og heder, hjerter og gaver.
Styreleder, Nils (som ikke var til stede og var hjemme med feber) fikk bok av enhetsleder for kultur. Det samme fikk også ildsjelene for "strikk og mat"- internasjonal kvinnegruppes aktivitetsansvarlige for høsten, Rosalie og Fereshteh.
Daglig leder Wenche fikk også bok, overrakt av utvalgsleder for helse og sosial, Gerd Berit Odberg.
Gjestene Pål Schott Hagen, Christer Elnes fra Opera Østfold var hjertelig til stede og nytilsatt folkehelsekoordinator Karin Oraug var også med på frivilligkvelden på Berga.

LURERI
Litt lureri måtte til for å invitere Thorkil Lindskog, prisvinneren, som til daglig er ansatt i Halden Arbeiderblad. Som en ivrig yatzyspiller var han forledet til å tro at det i løpet av kvelden skulle kåres en vinner etter høstens yatzyturnering. (bløff på bløff.....) Og HAN var ønsket som en dommer og måtte derfor være med denne kvelden.
- Godt at jeg spurte Wenche (daglig leder) på forhånd om jeg burde pynte meg og telefonen til henne førte til at jeg tok på meg skjorte. Jeg er glad for at jeg tok den telefonen, humret Lindskog og informerte for øvrig at den siste "kampen" mellom de to "bloffmakerne" Erling og Torbjørn som fikk rollene som kamphaner i den "siste" yatzytevlingen i "turneringen", endte med at Torbjørn vant. -

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.