VINTER I VIOLGATA

Violgt 14 - i vinterskrud.

Pål er på plass med snøskuffa - travle dager nå.

En boks med strøsingel er godt å ha.

Det synes lenge til vår i vår bakgård.....

Fortauet er ryddet og himmelen er blå.

Hvitt og vakkert i vinterskrud. Men også mange utfordringer med rydding av snø og mange henvendelser til frivilligsentralen på en dag som denne.  22. februar 2010 fikk  hopplaget bronse i OL og Petter Northug fikk revansje på sprintstafetten. Og Pål Andreassen i Halden fikk masse snø og rydde. Ingen medalje til Pål - men en stor takk fra mange som i dag fikk hjelp av Pål med snøskuffen.

GLATT?
Er det glatt hos deg, eller hos noen du kjenner, kan hjelpen ligge i en liten boks med strøsingel som kan fås gjennom Frivilligsentralen i Halden.
For eldre som blir skadet og får bruddskader, skjer ofte disse ulykkene på trappen utenfor huset eller de første 10 meterne til postkassen eller porten. Da kan det være lurt å ha stående en fiks miljøvennlig boks med strøsingel og dermed kan ulykken unngås.
TaFix strøsingel kan fås i bokser med fin singel, anbefales å ha med på rullatoren, for eksempel. Hendig og lett og bruke.
En annen variant er en litt tyngre som skal stå i romtememperatur, i gangen og er dermed enkel å bruke utenfør døra.

Halden Frivilligsentral har i samarbeid med Halden Sparebank og Halden kommune og flere organisasjoner gått til innkjøp av bokser med strøsingel og vil være behjelpelig med å få dette ut til eldre og andre som har vanskeligheter med å få strødd på egenhånd.

HJELP OSS Å HJELPE - MÅKEDUGNAD!!
Det er også mange som har kontaktet frivilligsentralen som nærmest "snør inne" i disse dager. Østfold og Halden har sjelden hatt en så snørik vinter. Frivilligsentralen ønsker derfor kontakt med treningsglade, ryggsterke kvinner og menn, gutter og jenter, som kan "ta i et tak," en spade og skuffe og hjelpe de som absolutt ikke kan måke selv og heller ikke har nabo, venner, familie som stiller opp.
Ta kontakt med Frivilligsentralen og her formidles kontakt.

GÅRDSPLASSEN FULL
Frivilligsentralens egen bakgård er for tiden ikke egnet til noe annet enn eventuelt å "lage engler i snøen". Noen bilparkering er ikke mulig, men en gangvei er måkt og trappen ut mot Violgaten er ryddet for snø og behørig strødd med TaFix strøsingel. Velkommen inn!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.