NY KLASSISK SØNDAGSKONSERT

Maria Scott Hagen - konsert på Frivilligsentralen kl 18.00 søndag 31.januar

Maria Scott Hagen kommer til Halden Frivilligsentral søndag 31.januar. Hun får hjelp av to pianister på konserten i Halden, Eirik Haug Stømner og Silje Kathinka Erichsen. Eirik på 16 år  er elev på musikklinja på Greåker og han er årets og den yngste noensinne, vinner av Musikkprisen i Halden. Maria var fjorårets vinner av musikkprisen.

FLERE KONSERTER
Det blir flere klassiske konserter våren 2010 og som alltid, vil det være en en frivillig-gjeng som forbereder og baker og ønsker velkommen til trivelige samvær med flotte musikkopplevelser.
I tillegg til en ny konsert første søndagen i mars, kan vi allerede nå invitere til lunsjkonsert kl 12.00 onsdag 28.april.
Da kan vi ønske velkommen til konsert med trioen LUMI ensemble. Tre musikere som starter sin Norden-turne nettopp hos oss, i Halden. Det er Tove Tôrngren, cello - Louise Jansson, piano og Ingvild Storhaug, sanger, som utgjør trioen LUMI.

Mer informasjon om de klassiske konsertene vil bli fortløpende lagt ut på hjemmesiden og konsertene vil også bli annonsert i media.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.