VIL DU VÆRE MED PÅ TRIVSELSGRUPPE?

Karin Lykke-Seest (bildet) spiller piano hver onsdag kveld på trivselsgruppe på Halden sykehjem. Her er det samvær med allsang, servering, kaffekos og ablegøyer... og tid til god prat.To grupper frivillige kommer sammen onsdagskveldene annenhver uke og nå har vi behov for flere frivillige. På bildet ser vi også Svein Eliassen, gitar. Karin og Svein er begge med i Frivillighetssentralens "Visegruppe 1881".

POPULÆRT OG FULLT HUS HVER ONSDAG
Mange beboere fra alle avdelingene kommer ned til første etasje hver onsdag på trivselskveldene.
Lisbeth Bjerke som er ansatt omsorgsarbeider ved sykehjemmet er ansvarlig for kvelds-programmet og frivillige bistår med mange former for praktisk hjelp og sosial kontakt med beboere.
Med over 40 tilstede blir stua full og stemningen lun og god.
VARIERT PROGRAM
I tillegg til huspianisten Karin Lykke-Seest har underholdningen i høst bestått av:
Halden Damekor, mannekeng-oppvisning, Silje Kathinka og Camilla - piano og sang, Bjørn Andersen med lysbilder og fortelling fra byjubileum og trekkspillkameratene. Det har også vært lysandakt ved prest Halvor Gregersen.

Fra programmet siste del av høsten kommer Leif Blix og Lars Nygaard med Prøysen-forestilling, det blir julekakebaking og julefest.
VIL DU VÆRE MED SOM FRIVILLIG?
Har du litt tid til overs, annenhver uke eller en gang i blant. Ikke nøl - ta kontakt med frivillighetssentralen snarest.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.