JULESAMVÆR PÅ HALDEN SYKEHJEM

Frivillige, pårørende,og ansatte, sammen med barnehage og ordfører på besøk og treåring som sang var litt av rammen da Tirsdagsklubben på 4.avdeling inviterte til ekstra tivelig samvær 21.desember. Det var også ekstra god kringle, kaffe, julekaker, julesanger, pianomusikk. lodder med gevinster til alle og blomsterhilsner og deilig er jorden til slutt.

DU FÅR LÅNE KLUBBA MI....
Luna på tre år fikk være med mormor Wenche da hun besøkte den siste frivillige besøksgruppa som inviterte beboerne til en juletirsdagsklubb på 4.avdeling.
Luna, som hadde tatt juleferie fra barnehagen fikk tilbudet om å være med samme morgen og utfordringen med å kanskje synge en sang måtte hun først tenke litt på.... Men hun fikk en ekstra god motivasjon fra barnegruppen som også kom på hyggelig julevisitt samme formiddag. I denne gruppen fra Stangebråten barnehage var det mange ivrige små, som fremførte den ene julesangen etter den andre, akkompagnert av medbringende små og store bjeller...

Da var det bare for Luna å klatre opp på stolen og litt preget av å synge for et stort publkum på over 60 til stede, sang hun først et vers av Luciasangen før hun, med litt hjelp av Karin Lykke Seest på piano, sang hele sangen, nå med atskillig større volum på stemmen. Det vanket selvsagt applaus og premie, som var en pose med godterier.
Raskt opp av posen, trakk Luna fram klubben (kjærlighet på pinne) og etter å ha revet av papiret forsvant den inn i munnen, men bare en liten stund. Like etter fikk hun overrakt en bamse, i loddtrekningen og da var gode råd dyre...... Hvor skulle hun gjøre av kjærligheten/klubba?  Det enkleste var å gi fra seg klubba til mannen som satt ved siden av - og dermed ble ordfører Per Kristian Dahl sittende med klubba
i hånda.  Det varte heller ikke så lenge. Luna koste litt og hilste raskt på bamsen og foretrakk å få tilbake klubba og plutselig var byttet utført og ordføreren satt igjen med den lille bamsen på fanget og smilte bamsebredt.

GOD TUR MED NSB
Ordfører Per Kristian Dahl lo også godt og takket for gaven fra de frivillige som var et slumreteppe og diverse utstyr for reisende med NSB.  Halden fikk jo mye oppmerksomhet tidligere i høst, da ordføreren reiste miljøvennlig med tog. strekningen Oslo-Halden en sen kveldstime...

MYE HUMOR
Mye smil og latter under julesamværet på Halden sykehjem. Reidun, Synøve, Liv-Berit, Nina og Karin fikk både ros og roser overrakt av Ordfører Per Kristian Dahl, som også hadde med blomsterhilsen til avdelingen, som Unni tok i mot på vegne av alle ansatte.
Frivilligsentralens daglige leder takket for samarbeidet og minnet om at - gode venner er godt miljøvern for kroppen!

Med litt hjelp av ordføreren fikk Luna med seg både klubba og bamsen hjem.

God jul og godt nyttår!!!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.