KUNSTUTSTILLING PÅ FREDRIKSTEN FESTNING

Elise Jarem er glad for at mange tar turen innom Huth og kunstutstillingen der i sommer.

Med Line Bergseths bilder i hvelvingene og "5 Øst" på "Huth" er det verdt å gå bakken opp, Velkommen!

Elise Jarem Fra Halden (bildet) og fire andre billedkunstnere fra Østfold er gruppa 5 ØST. De representerer et stort mangfold både når det gjelder teknikk og uttrykk , skulptur i tre og stein, via tekstil, maleri, tegning og grafikk, - til foto og digitale teknikker.

LINE BERGSETH
En annen kjent billedkunstner, Line Bergseth, ønsker også velkommen til sitt nystartede sommergalleri, Galleri Huth batteri.
Line Bergseth er født i Halden, i 1965.
Hun bor i Aremark og har atelier i Nøssmark, i Sverige.

Bergseth er utdannet ved Statens Håndverks- og kunstindustriskole, mastergrad fra Statens kunstakademi  -95 og Kunstakademiet i København, -96 NIFCA International Studiprogram Helsinki -97.

Hun er en aktiv utstiller utenlands og har blant annet stilt ut i Stockholm, København, Art Forum i Berlin og flere inernasjonale kunstmesser.

Bergseth har hatt flere separatutstillinger bl.a. i Oslo 2003, i Bergen 2002.

KUNSTUTSTILLING OG ALLSANG
Så hvorfor ikke ta turen opp bakkene til Huth og fantastisk utsikt når du likevel er på Fredriksten festning.

5 ØST
De fem profesjonelle billedkunstnerne fra Østfold er foruten Elise Jarem fra Halden, Karin Eide Midthjell og Asgeir Midthjell fra Fredrikstad, Rønnaug Vaa fra Skiptvet og Ary Ketting fra Moss.


MINIUTSTILLING
Frivillighetssentralen samarbeider med Elise Jarem om å holde utstillingen på Huth åpent i helgene. Vi har også den glede å kunne invitere publkum til en miniutstilling i Frivillighetssentralens lokaler i forbindelse med neste Cafe de concert 3.august. Noen av Line Bergseths og Elise Jarems bilder vil være utstillt i Violgt 14 i forbindelse med konserten som arrangeres søndag 3.august kl.18.00. (egen sak om konserten  med program kommer snart)

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.