LINDESNES

Lindesnes fyr.

Lindesnes er Norges sydligste fastlandspunkt. Fra venstra, Lill, Sigrid, Ingri, Turid og foran sitter Melvin og fotografen er Wenche. (ja, dere; jeg skal sende dere flere bilder!!)

Mandal Frivilligsentral og Mandal Røde Kors er samlokalisert her.

David fra Osigraf /Aeston i Kristiansand var kursleder i WEB og design

Kulturhuset

Hva har Halden Frivilligsentral med Lindesnes fyr å gjøre?
I Lindesnes, Spangereid, Mandal og Kristiansand var nylig basisgruppa for frivilligsentralene i region 2 ,på en arbeidssamling, for å planlegge årets regionkonferanse som arrangeres for styremedlemmer og daglige ledere ved frivilligsentralene i aust og vest-agder, telemark, vestfold, oslo og østfold. Daglige leder i Halden, Wenche, er med i denne gruppen og hun representerer ni av de 16 sentralene totalt i Østfold. I hele landet er det nå cirka 330 frivilligsentraler.

1656
Som bildene viser var arbeidsgruppen som består av daglige ledere fra Tidemandstuen/på Frogner, Oppsal og Romsås bydeler i Oslo, Lindesnes og Åmli i sør, Rjukan i Telemark og Askim og Halden i østfold, på kurs i Mandal, der de også hadde fått opp et stort skilt med den nye logoen.

Hos Melvin som bor i Spangereid  og er daglig leder ved Lindesnes frivilligsentral fikk vi i tillegg til mange gode historier og en veldig flott båttur også omvisninger i henholdsvis frivilligsentral, "skog og mark", nye boligområder, langs kanalen og besøk på det nye kulturhuset, som inneholder både bibliotek, museum og kafe.
Det ble også tid til en tur til Lindesnes fyr som faltså for første gang ble tent i 1656.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.