LINEDANCE

Takk for dansen. Kari Engh nr fire fra høyre er fornøyd med sesongens linedanceaktivitet. Mange har vært med og det er kjempeartig er alle kvinnene enige i.En mann har prøv seg. Han ser gjerne at flere blir med!

Jenter i alle aldre har også denne sesongen stillt opp på rekke i Kulturskolens lokaler og danset linedance. Her er de spreke danserne på en hyggelig sommeravslutning på brygga i Halden.
Kari Engh, i modten på bildet har vært danseinstruktør, noe alle har vært meget fornøyd med og alle gleder seg til å komme i gang igjen etter sommeren.

MOSJON
Men nå skal danseleggene få hvile seg litt. Ja en og annen bryggedans eller en tango for to, kan det vel også bli for denne danseglade gjengen fra frivillighetssentralen.
De tar gjerne i mot flere dansemosjonister fra høsten.

Ukedag, dansetid og dato kunngjøres etter sommeren- Men kjenner du det kribler litt i dansefoten allerede og har bestemt deg for å være med er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med frivillighetssentralen for nærmere inforomasjon.

Linedancerne på brygga ønsker hverandre og alle andre en god dansesommer!!

Linedance-aktiviteten har tidligere vært støttet av Østfoldhelsa. Kari Engh og flere frivillige har vært på kurs i Østfold mosjons og bedriftsidrettskrets og nå har dansebasillen festet grepet hos de frivillige instruktørene. Vil noen flere på kurs, er det bare å ta kontakt med Frivillighetssentralen.

Fin mosjon! Morsomt og sosialt! Og lett, i hvertfall til å begynne med.....

Alle kan!

Kari tar i mot nye hver gang og på en liten halvtime er man med.
Så lett som bare det!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.