STOR STEMNING I PARKEN

Tirsdag 11. oktober var det et yrende liv i Busterudparken i Halden, da barn fra barnehager og skoler var samlet i forbindelse med Psykisk helse-dagene.
Det var utstilling av bilder, leker (hermeleken på bildet) og det var saft og boller.

OPPGAVEN
Tidligere i høst ble et utvalg barnehager og skoler invitert til å lage en tegning ut fra temaet; "Hvordan har du det inni deg akkurat nå?".
Det fulgte også med en utdyping av oppgaven, der barn og voksne kunne snakke sammen om hvordan man hadde det inni seg.

HVA ER PSYKISK HELSE?
Det er mange som ikke vet det og noen tror det er skumle greier.
Det er det ikke, for det handler om det å ha det bra eller dårlig inni seg selv. Noen ganger er vi glade, andre ganger gleder vi oss, er spente, leie, triste, sinte eller redde. Da er det vel egentlig ikke så skummelt, for slik har vel alle barn det - og de voksne også.
Noen ganger kan det være vanskelig å fortelle til andre hvordan vi har det inni oss. Da kan det noen ganger være lettere å tegne det.

I ALT 115 BARN
fra barnehagene på Karrestad og Menighetspleien og skoleelever fra 1b på Os, andre klasse på Folkvang, 3a på Gimle og 4b på Øberg skole hadde sendt inn tegninger. Disse ble utstilt i paviljongen i parken og alle kunne se på de kjempefine tegningene.

LEKER
Det var også en rekke leker og aktiviteter for barna og alle hadde det gøy.
Etterpå var det boller og saft, noe som gikk ned på høykant.
Alle fikk tilslutt en liten hilsen og takk for at de hadde vært med på dette.

STORT ARRANGEMENT
Dette var et stort arrangement med over hundre barn, men alt gikk bra takket være mange frivillige, blant andre de ti elvene fra Rødsberg ungdomsskole som har sosialt arbeid som valgfag på Frivillighetssentralen.

UTSTILLING I BIBLIOTEKT
Alle tegningene vil bli utstilt i Halden bibliotek fra torsdag og en hel måned fremover. Her er det mange fine tanker som kommer til uttrykk, så - kom og se da vel!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.