SOSIAL OG MATGLAD SØNDAG

Søndag 26. november kl. 15.00 inviteres det til norsk tradisjonsmat på Frivillighetssentralen. Kjøttkaker, stuet kål og ertestuing og med desserten Tilslørte bondepiker, serveres til selvkost, til de som er enige i at mat smaker ekstra godt med mange rundt bordet og samtidig er raske med å ringe for å reservere plass. Påmelding senest fredag 24.11.

FØRSTEMANN TIL MØLLA....
Er du av de som sjelden, veldig sjelden eller aldri, lager mat hjemme hos deg selv og kanskje heller ikke så ofte spiser sammen med andre, bør du idag ringe 69 17 64 82, til Frivillighetssentralen, og reservere en plass ved bordet.

Da serveres nemlig kjøttkaker med stuet kål og ertestuing, som er en populær tradisjonsrett.

FRIVILLIGE KOKER
Det er en gruppe på tre frivillige som koker maten, dekker bord og håper på mange sosiale og matglade mennesker på Frivillighetssentralen førstkommende søndag.
Alle betaler kun selvkost-prisen. Det vil si, middag for en meget rimelig penge.

FLERE TRADISJONSRETTER
Den kok-glade frivillig- gjengen, bestående av Lita(Aud), Claus og Ester og kanskje flere, vil gjerne fortsette "å slå et slag" for god gammel tradisjonsmat i en hyggelig sosial ramme og vil derfor søndag 28. januar neste år invitere til en ny sosial og matglad søndag med Fersk suppe på menyen.

Du kan gjerne reservere plass til denne søndagen også.

Velbekomme!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.