JORDBÆRPARTY

Karin Lykke-Seest på piano og Tor Hveding, trekkspill skapte god stemning sammen med resten av Visegruppa 1881 da gruppa sang "sommeren inn" på jordbærfesten på Halden sykehjem.

JORDBÆR
Det har blitt en hyggelig tradisjon med jordbærparty i juni i forbindelse med avslutningen for Tirsdagsklubben fra Frivillighetssentralen som besøker avdelingene hver måned gjennom hele året.

FINN ET STRÅ OG TRÆ DOM PÅ...
Musikken og sangene fra visegruppa 1881 var av det sommerlige, yre og maritime slaget, noe som smittet over på tilhørerne som besto av beboere på sykehjemmet, frivillige fra de tre gruppene og flere av personalet.

SELVE SOMMEREN
På denne siste tirsdagsklubb-dagen før sommeren (ja for nå tar de frivillige en velfortjent pause og ferie fram til slutten av august) var det mange som sto på for at sommeravslutningen ble vellykket. Her var hele 4.avdelings-gruppa igang fra tidlig morgen med å plukke blomster, pynte og dekke bord, rense bær, koke kaffe, etc..

Og så kom jorbærene inn samtidig med 1881`s marsjerende inntog.
- Bare synet og duften av friske jordbær kan muntre opp den mest tungsindige av oss.

Her ble vi påminnet om - Madam Tallien, en av de mer prominente kvinneskikkelser ved Keiser Napoleons hoff, som ble berømt fordi hun badet i frisk jordbærjuice. Til hvert bad trengte hun ikke mindre enn 11 kilo bær!

FRISK OG FYRRIG
Dessuten er det lurt å spise jordbær, de er som en juvel som inneholder store mengder vitamin c og K, sink, fordøyelsesfiber, jod, kalium, vitamin B5,vitamin B6, magnesium og kopper, opplyste daglig leder for frivillighetssentralen og passet på å ønske alle frivillige, sangfugler og tirsdagsklubberè og beboere en riktig god sommer.
Og helt til slutt,
ikke å forglemme jodbærene som også inneholder store mengder fenoler, næringsstoffene av de kjente antioksidantene, som beskytter kroppens celler fra skader av såkalte fri radikaler. Noe som blant annet beskytter mot betennelser.

Konklusjon! Spis mye jordbær! Nå er de her!!
GOD JORDBÆR-SOMMER!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.