HELT HALV TOLV

Bjørn Ramstad er med og spiller på torsdagens Helt halv Tolv.

Annenhver torsdag inviterer Bjørn Ramstad og flere, til Helt halv Tolv, allsang og levende musikk, for sangglade i alle aldre, på Frivilligsentralen kl 11.30. Denne uken satt Karin Lykke-Seest ved flygelet og cirka 20 hygget seg med sang og musikk, fellesskap, sosialt samvær, som også innebar kaffe/te og vafler på en litt kald og grå novemberdag.

SANGER PÅ BLÅ RESEPT
Inne var det langt fra grått og kaldt. Her var det god stemning, glade fjes og smittende latter. Sangene ble sunget med innlevelse og sjarme-her var det mye flott å høre og Helt halv Tolv er en aktivitet som er åpen for alle.
Her er det bare å komme, for den som ønsker og alle blir tatt hjetelig i mot.
Helt halv Tolv er ikke et kor, men en mulighet for deg som liker å synge sammen med andre.
Det kan også være en fin anledning for noen i lokalsamfunnet som er i ferd med å lære seg norsk. Hvorfor ikke komme og være med og lære nye sanger og nye mennesker å kjenne?

Det er ikke noen krav til at du skal være flink til å synge. Her synges det med den stemmen man har og alle er med i fellesskapet. Her kan alle bidra, både med sang og praktiske forberedelser og oppgaver. Lyst til å gjøre en innsats for flere Helt halv Tolv, også i 2011 - ta kontakt med Frivilligsentralen.

Så hvorfor ikke ta sjansen og bli med neste gang. Det er i så fall torsdag 2.desember,  altså kl 11.30!
Håper vi sees!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.