FIKK HØRE OM KOSOVO

Shukria,Resmije, Nihayet, Margrethe

Remije, "låtskriver" fra Kosovo, bosatt i Halden

en.to,tre, opp, en to, tre, snu.....

Internasjonal kvinnegruppe inviterte til en kveld med informasjon  og kulturelle "smakebiter" fra Kosovo, Margrethe Karijord, student ,og en av initiavtakerne til den internasonale  kvinnegruppen, holdt en innledning om forholdene i Kosovo tidligere. og i dag. Fatmire, (bosatt i Fredrikstad) Fatmire og Resmije, begge fra Kosovo og bosatt i Halden, fremførte flere sanger og danser.

NETTVERK
Sammen med nydelig mat og hyggelig prat rundt bordet, ble det en fin kveld der målet er , gjennom sosialt fellesskap bygge nettverk og bli kjent med hverandre, på tvers av de forskjelligste "minoriteter" og "majoriteter" i vårt distrikt.
Integrering og inkludering til berikelse for alle.

Til mandagens kulturkveld var det også kommet besøk fra den flerkulturelle kvinnegruppen i Fredrikstad, noe som var ekstra hyggelig, da vi en rekke ganger har vært sammen, sist under Borge-dagene, da Halden-gruppen framførte vuggeviser.

NESTE KULTURKVELD ER MAN 8-OKTOBER
Neste kulturkveld som den Internasjonale kvinnegruppen arrangerer er mandag 8.oktober og programmet starter alltid kl 18.00
På oktoberkvelden er det planlagt å vie mye fokus på Somalia.
Vi ønsker derfor å komme i kontakt med noen som både kan fortelle fra Somalia og gjerne vise fram danser og  by på musikkuttrykk  fra landet.
Det er en arbeidsgruppe i sving på forhånd og om du vil være med og bidra litt praktisk i denne, så håper vi du tar kontakt.
Sohila, Fatmire, Anne-Lise og Margrethe er med i denne gruppen. Du kan komme i kontakt med dem via kontoret til Frivillighetssentralen
69 17 64 82.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.