MALEGLEDE

Mogens Skovborg, kunstner, besøkte gruppen som kommer sammen for å male i kafeèn i Hagegata denne uka. En stor inspirasjon for hele gruppen som nå planlegger utstilling av sine bilder på sykehjemmet senere i høst.

FOR ALLE
Maleglede er en aktivitet startet av frivillige på frivillighetssentralen og er delvis flyttet til kafe`n i Hagegata for å invitere alle som har lyst til å være med, også de som bor i omsorgsboligene i nærheten.

USTILLING
I flere år har Malegleden invitert til utstilling av bildene og tidligere har denne utstillingen vært i Hagegata, på Rådhuset, i servicesenteret og nå altså i år, med åpning torsdag 16.november blir utstillingen hengende på Halden sykehjem.

16.november kl.17.00 blir det åpning med forfriskninger og kulturelt innslag ved Visegruppa 1881.

KOMMER TILBAKE
Mogens Skovborg, som er godt kjent i lokalmiljøet i Halden, blant annet som skutemaler og en som har drevet mye kursvirksomhet, uttrykte glede over å - kunne få være til nytte og ville gjerne komme tilbake. Det var hyggelig tilbakemelding fra malegruppen som ønsket Mogens varmt velkommen tilbake. Flere hadde gått på kurs hos ham tidligere, for 15 år tilbake og denne dagen var en stor inspirasjon hos flere "gamle" kursdeltakere.
Han hadde med eget tegne/maleutstyr og demonstrerte mange teknikker, teft og godt håndverk, som han selv sa det.

RINGER SNART !
Mogens ! Vi ringer snart igjen og inviterer deg til ny Maleglede.

BLOMSTER
Ester Margrethe Jensen og Mari Grev som annenhver uke drar igang maleglede-aktivitet fikk krysantemum og pepperblomst for det store engasjementet og Mogens fikk med seg hjem en grønn plante med "frukt" - "Kunnskapens tre"

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.