INTERNASJONAL KVINNEGRUPPE MANDAG 3. DESEMBER

Internasjonal kvinnegruppe i Halden har månedlige treff på frivillighetssentralen.

Det er igjen, tid for  en ny kveld med lokalt kvinnenettverk på tvers av språk og kulturbakgrunn. Det vil si; mye å lære, mye å glede seg over og mange å bli kjent med. Kvinnenettverket har mye å si for tilhørighet og trivsel for mange bosatt i Halden. Mandag kl 18.00 samles den internasjonale kvinnegruppa for siste gang dette året. Nye datoer for 2008 er planlagt og er skrevet lenger ned.

SAMSPILL
Gruppa har ingen definert leder, det vil si at alle må hjelpe til.
På kvinnekveldene bidrar alle med små og store oppgaver for at ting skal gjøres og alle skal ha det hyggelig. Det er endel praktiske forberedelser og noen kommer et par timer tidligere for å fikse og ordne med alt.
Hvem det er som kommer? Det vet vi ikke før tiden er der. De som føler for å komme tidlig, bare gjør det. Så enkelt er det. Det har alltid ordnet seg bra. Og på slutten av kvelden er det også alltid, "helt blåst". Mange gjør litt hver og etter en hyggelig kveld, med mye latter og prat, er det bare en "lek" å hjelpe hverandre med litt feiing og rydding.

DANS
Etter mandagens kveld blir det kanskje noen bord og stoler å flytte på også, for det ryktes at noen kurdiske kvinner planlegger å lære bort en folkedans, en ringdans. Og den krever plass!!

NYTTIG OG TRIVELIGE
Kveldene har så mye i seg, av klokskap, kunnskap, humor og vennskap.
Denne kvelden skal vi få lære mer om kurdere fra Irak, Iran og Tyrkia.
Vi skal våge å være den vi er, når vi er sammen med andre og det er stort og flott. Kvinnenettverket er nyttig og trivelig!

KVINNEKVELDER I 2008
Mandag 28. januar kl 18
mandag 25.februar kl.18
mandag 31.mars kl 18
mandag 28.april kl 18
mandag 26.mai kl 18

En av vårens mandager vil bli byttet til tirsdag, da vi har fått en invitasjon til den flerkulturelle kvinnegruppen i Sellebakk.

Vi skal på møtet den 3. desember planlegge noen temaer for samlingene til neste år og bestemme utflukten til Fredrikstad.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.