MIN OG DIN VERDEN

Siv Langøy spilte og sang i Whitebox

Placide får med seg både elever og foreldre på å danse

dANSEGRUPPEN FRA rAKKESTAD IMPONERTE

Publikum hygget seg med spennende mat og mange opptredener

Glassblåseren fra Gamlebyen var hjertelig til stede under Min og Din Verden med sine flotte kunstglass.

Siv Langøy avsluttet kulturdagen Min og Din Verden på Frivilligsentralen med en stemningsfull konsert. Publikum satte stor pris på tekster og låter og formidlingen på scenen i  vår nye "Whitebox" var vidunderlig. Helt fra klokka 12 var det program på tre scener. Etter et flott dansenummer med Placide var det de to jentene, Live og Hedda på 7 og 9 som slo an tonen ute, med sangen Tanta til Beate . De fikk hjelp fra pappa Marcus på gitar og deretter gikk det slag i slag.

GOD STEMNING
Det var foredrag, dans, mat, musikk og kjærlighetsviser.
Arne Dalene spilte gitar, munnspill og sang viser med tekster som mange både kjente seg igjen i og levde seg inn i.
Mange ville høre Arne spille mer og håper han kommer tilbake med en egen konsert.
Programmet var innholdsrikt og variert og stemningen var god under hele arrangementet som også samlet tilreisende fra både Tønsberg, Oslo og Harstad.

Min og Din Verden som i år ble arrangert lørdag 8.mai - har neste år fem års jubileum. Placide Gnaly og daglig leder ved Frivilligsentralen Wenche Erichsen har samarbeidet alle årene, de tre siste, også med Safia Abdi som tidligere har arrangert "Mulit Cultura" i Harstad, som hun gjerne sammenligner Min og Din Verden i halden med.

Frivilligsentralen fikk støtte til tltaket fra Halden Kommune og Østfold fylkeskommune. Det er et stort ønske om å arrangere en ny Min og Din Verden også neste år. Om det blir en lørdag som i år, eller et enklere kveldsarrangment er litt tidlig å si, men at Min og Din Verden dukker opp igjen, er helt sikkert.

Et av innslagene i år var dansen og kommentarene om vennskap som 3.klasse fra Låby skole bidro med. Både dansen og elevenes uttalelser ble tatt opp og vist som film under arrangementet, noe som ble svært vellykket.
Elevene fikk lære en dans av Placide og både under øvelsen i en skoletime og på visningen var det flott innlevelse og stor innsats fra elevene.Å

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.