JAZZKONSERTEN

Ove Alexander Billington og Turid Madsen Rohner.

Frivilligsentralens flygel ble innkjøpt etter at sentralen fikk en pengegave fra en kvinne som ønsket at pengene skulle brukes til noe som mange kunne få glede av. Det har vi klart!! Og mange er takknemlige for denne gaven!

Det ble helt fullt!

Glade musikere, sammen med familie og venner.

Vellyket konsertkveld 27.september da Halden Jazz Circle presenterte jazzkonsert på Frivilligsentralen med Ove Alexander Billington, piano og Turid Madsen Rohner, vokal. Det var gledelig mange som kom til konserten og at musikkinteressen og spesielt interessen for jazzen er økende i Halden, er kanskje antall publikummere et yttrykk for.

OVE ALEX
Ove Alexander Billiongton er en meget dyktig jazzpianist, som har rukket å bli kjent langt ut over Halden by. Turdi Madsen Rohner, opprinnelig fra Oslo, som  nylig har flyttet  til Ostfoldbyen, etter flere år bosatt både i Danmark og Canada, roste Ove Alex og beskrev han som en perle blant jazzmusikerne.

KJENTE MELODIER
Det var jazzens standardreportoar som ble presentert denne kvelden og Turid M Rohner fortalte private og humoristiske historier knyttt til mange av sangene.

MUSIKKQUIZ onsdag 5.oktober kl 13-14
Informasjon til mange elskere av musikk:
Onsdag 5.oktober  vil det starte opp en uhøytidelig musikkqviz fra musikken i jazzrommet.
Musikkquizzen vil ha 12 spørsmål og det vil være tre svaralternativ i form av  en tippekupong.
Så her kan du ha hellet med deg, selv om det skorter noe på kunnskapen..... Men gleden over å høre musikk får du med og i Frivilligsentralens jazzrom er det ikke mindre enn 1500 LP-plater og herfra kan det loves mye spennende.
Det er Karin og Royan som er Frivilligsentralens nye musikkquiz-duo.  De lover premier fra første dag og vil komme tilbake med informasjon om hvor ofte quizzen arrangeres.

FLERE KONSERTER MED OVE ALEX OG TURID
Ekstra hyggelig er det også at Turid og Ove Alex fra Halden Jazz Circle veldig gjerne kommer tilbake med ny konsert i Frivilligsentralens lokaler.
Til neste konsert skal vi nok sørge for å flytte vekk alle store bord, så det blir bedre plass til alle som vil komme og lytte.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.