POPULÆR PROGRAMLEDER

Tommy Steine

Tordis Johansen

På den sjette og siste allsangdagen, 1.august ,var det servering av nystekte vafler utendørs, for alle som jobbet med produksjonen og folk som kom innom. Tommy Steine tok seg litt tid mellom prøvene til en vaffelpause.

GOD RØRE
Tordis Johansen fra Frivillighetssentralen stekte vafler av over ti liter røre på den siste allsangdagen.
Med rømme og syltetøy på ,var det flere enn Tommy som ble fristet ,til å oppsøke Tordis ved vaffelbordet ,under parasollen.
Veldig populært for folk som kom gående bakkene fra byen og ble møtt med vaffellukt før de, enten skulle stille seg i billettkø, eller etterhvert stille seg i den etterhvert kjente køen, for å komme inn til allsang.

LAAAAAAANGE KØER
Som de foregående onsdagene, begynte det allerede i to-tiden å samle seg folk som skulle sikre seg billetter. Men stemningen i køen var rolig og hyggelig, folk koste seg med kaffe og hadde med campingstoler og pledd.
Noen hadde reist fra Horten, Gjøvik og Kristiansund, og alle gledet seg til allsangen senere på kvelden.
Med en vaffe og syltetøy, var smilet på plass og alle sanghjertene gledet seg.


FUGLEFJELL
Med alle, vel inne på plassen, så festningsområdet nærmest ut som et fuglefjell, et fargerikt flott syn.
Folk i alle aldre ,så ut til å hygge seg og var ivrige etter å få brukt stemmen, sangstemmen.

GODT VAKTHOLD
Et solid vaktkorps var, som vanlig, tilstede for å sørge for at alt "gikk på skinner". På den siste allsangkvelden, hadde også Gina og Ingrid fra psodjektledelsen kledd seg i gul vaktvest og stilte på rekke ved publikuminnslippet.

FRIVILLIGE
Hundrevis fra kor, korps, idrettslag og frivillighetssentral har sørget for mange hjelpende hender i god dugnadsånd gjennom forberedelsene, med opprigg og diverse, med forberedelser til konsertkveldene, som parkeringsopplegg og mer.
Videre har det blitt uført svært mange timer med vakthold under selve konsertdagene.  Mye hjelpsomhet, endel påbud og regler som er passet på er overholdt.
Innkjøp til kiosk, salg i kiosk, organisering av smått og stort. Listen er lang over alle oppgavene til dette mannskapet.
Røde Kors hjelpekorps har alltid vært trygt tilstede og med innsatsvillige mange fra Røde Kors i Halden.

VAKT HELE DØGNET
Det er Naimy Nilsson fra TTIF som har organisert et 24 timers vakthold, med hjelp fra Comet , Berg IL og Frivillighetssentralen.

Det sies at velvilligheten og innsatsen til de frivillige har vært fantastisk.
Noe som ikke bare har vært et pluss for TV2 og Allsang-programmet.
Men det sier også noe viktig om dugnadsånden i vårt lokalsamfunn og et stort pluss for et samarbeid blant mange frivillige aktører i flere sammenhenger.

Det er skapt et samhold gjennom felles innsats og det er gull verdt for hele lokalsamfunnet.


SAMLING
I slutten av august måned vil alle involverte bli invitert til en hyggelig samling, der det sikkert både skal mimres og takkes og ganske sikkert, også synges.

Vel blåst, så langt.

Vel, hele torsdagen foregår det nedrigging med fortsatt stor intensitet og innsats, og blir de ikke ferdig torsdag fortsetter de vel på fredagen...
p.s..
Men gjengen jobbet så effektivt og godt at de kom i mål på torsdag.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.