HÅNDHOLDTE STRØSINGELBOKSER

Sånn ser den ut. Enkel i bruk. TAFIX strøsingel.

Dette er et tilbud for de som har glatte trapper og inngangspartier. Boksen med strøsingel må stå i gangen og med et enkelt grep kan du strø når det er behov for det - og det er det jo fra tid til annen, på denne årstiden. Frivilligsentralen har kjøpt inn et lager med TAFIX-bokser og ved henvendelse til sentralen gjøres det avtaler om å frakte bokser ut til spesielt gruppen eldre, som vil kunne forebygge fall og skader med å sørge for å strø singel på glatte trapper og inngangspartier.

FLEST ULYKKER HJEMME
Det er nemlig i egen bolig, eller i nærheten av egen bolig de fleste ulykkene skjer, på trappa, på vei til postkassa, etc.
Med TAFIX strøsingel kan man, med et enkelt håndgrep, selv sørge for at man ikke sklir "på glatta."
Men det er viktig at singelen har en innetemperatur når man strør. Det er da singelen fester seg til isen og gjør det tryggere for den som skal prøve seg utpå.

TA MED TAFIX I RULLATOREN
Mange eldre benytter rullator utendørs. Det er også mulig å ta med TAFIX strøsingelboks  på handleturen for å kunne strø foran seg på gåturen, der man møter spesielle glatte partier. Da vil rullatoren få et bedre grep og  den eldre vil gå mer trygt.

VI HAR EN GOD DEL
Frivilligsentralen har mange positive frivillige som er særdeles hjelpsomme overfor eldre som ønsker å motta TAFIX strsøsingel-boks. Vi tar derfor i mot henvendelser om dette og forsøker å inngå avtaler om at boksene kan hentes eller vi kan også kjøre ut og levere disse hjemme hos den enkelte.  Men når boksen er tom, må den enkelte seg sørge for påfyll. Dette er meget enkelt og posene med singelpåfyll kan fås kjøpt , blant annet på Felleskjøpet og i enkelte dagligvareforretninger.

Frivilligsentralen må ta et lite beløp for utkøring av boksene, som er med og dekker utgifter til bruk av bil for de frivillige.

TA KONTAKT
Ta gjerne kontakt for avtale om levering av strøsingel-bokser.
Det er også hyggelig om flere frivillige kan melde seg for å hjelpe med å levere/kjøre ut bokser.
Det er en lang vinter foran oss og mange dager med mye slags vær som skaper glatt veidekke.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.