JULAFTEN 2009

Øyvind Malkenes og Frode Gundersen er i gang med planleggingen av Julaften i Halden 2009.

Et tilbud for den som trenger en sosial møteplass på Julaften beskriver initiativtakerne Øyvind Malkenes og Frode Gundersen, arrangementet på Julaften, som arrangeres for andre året.

Øyvind og Frode tok begge kontakt med Frivilligsentralen for et år siden med spørsmål om et samarbeid om å arrangere til "alternativ" julaften for de mange som av ulike årsaker ønsket å ta i mot tilbudet.
Gruppen mennesker som bor alene øker, noen har problemer med i det hele tatt å skaffe seg bolig. Flere og flere "føler seg utenfor", mange har rusproblemer., sammensatte problemer,  noen har familien veldig langt unna og enkelte har ingen familie,samlivsbrudd og fattigdomsproblematikk............. Livets overgangsfaser kan være tunge i perioder og derfor kan ønske om å delta på en julaften sammen med andre, være en kjærkommen invitasjon på en dag som trafisjonelt står i familiens tegn, kjernfamilien, "de vellykkedes klubb" etc..........

HYGGELIG
Julaften i fjor ble et svært hyggelig arrangement, med nær hundre til stede i flotte pyntede lokaler og deilig julemat. Til og med nissen kom innom og det var ekstra populært fog både store og små. Kaker og julegodter var på bordene og praten og stemning blant deltakerne var varm og fin.
Frivillige og gjester var en stor gruppe som "fant hverandre" under gløggservering og ved langbordet under middagen.
I løpet av kvelden var det både pianomusikk, konsert med gitarer og sang og historiefortelling.

MELD DERE NÅ
Nå kan frivillige allerede melde seg tl tjeneste på nytt.
Duoen Frode og Øyvind med hjelp fra frivilligsentralen, inviterer på nytt til Julaften i Halden 2009. Det blir i løpet av de næreste ukene avklart i hvilke lokaler som skal benyttes.
Det som er sikkert er at Julemiddagen blir super god, lokalene blir festpyntet og underholdning blir det også.
MEN, det krevet et samarbeid, en dugnad og et spleiselag.
Derfor vil frivilligsentralen og initiativtakerne, Frode og Øyvind, i disse dager, henvende seg til firmaer, kommunen og andre, for på nytt å være med og gjøre det mulig å arrangere Julaften, med åpen dør - for de som trenger denne møteplassen på julaften.

TRENGER FRIVILLIGE
Det er fullt mulig å kontakte frivilligsentralene allerede nå hvis du på en eller annen måte å bidra som frivillig for dette arrangementet.
Meld fra på e-post; post@frivillig-halden.no eller tlf 69 17 64 82.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.