UTSTILLING ÅPNET

Ester Margrete Jensen 70, Trine Eriksson 10, Therese Eriksson 4, Stine Rebecca Pettersen 10, Emilie Helene Eriksen 9, Andrea Szefer Lettenstrøm 10, har sammen med Ann-Karin Strømsbo 45, malt til sammen over 160 bilder som fram til jul kan oppleves (anbefales) i service-senteret på Rådhuset.Ikke alle kunne være tilstede på åpningen, totalt er det 14 som har vært med på maleglede i høst.

FELLESSKAP, KREATIVITET OG GLEDE
Ann-Karin Strømsbo var ildsjelen som tok initiativ til aktiviteten Maleglede på Frivillighetssentralen. Dette var på nyåret i 2002, og siden den gang har mange deltatt på grupper både på dag og kveldstid.
Mandag har vært fast Maleglede-dag og gruppen som har vært sammen siden september har vært i alderen 2-70 år og det er disse som idag har fått sine bilder utstillt i Service-senteret på Rådhuset.

FARGEVITAMINER I NOVEMBERMØRKET
Det er tredje året som Malegleden har utstilling i november. De to siste årene har beboerne i Hagegata kunnet glede seg over "fargevitamin-innsprøytningen" som disse glade, sterke bildene kan være.
I år håper gruppen å tilføre glede og kreativitet til alle som har sitt daglige virke på Rådhuset i kommunen og alle som kommer innom.

FORTSETTER
Ann-Karin Strømsbo mottok blomster fra Frivillighetssentralen v. daglig leder for hennes initiativ og engasjement med malegleden. Ann-Karin overlater nå stafettpinnen videre til Ester Margrete som fortsetter som leder og kontaktperson for aktiviteten Malegleden på Frivillighetssentralen.
Det vil være plass for flere som har lyst til å være med på et kreativt male-fellesskap.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.