DÅRLIG GJORT!

Mange som idag har vært innom Frivilllighetssentralen er opprørte over vindusknusingen i våre lokaler natt til lørdag. Det virker så meningsløst, har noen kjedet seg eller tror de det er noe å stjele her inne, er det flere som har lurt på idag.

MØRKT INNE
Idag er det mørkt inne på kontordelen til frivillighetssentralen. Vindusruta er erstattet med en plate.og et midlertidig glass utenfor.
Det var natt til lørdag at daglig leder ble oppringt og politiet var allerede tilstede etter at noen hadde kastet stein og knust vindusrutene på kjøkkenet og til kontordelen.

Vi har heldigvis ikke registrert at noe er forsvunnet fra lokalene våre.
Vi har alarm og denne er i dette tilfellet blitt utløst.

OPPRYDDING
Det har tatt noe tid å samle opp glassbiter  og feie gulv. Nå er vinduene sikret, men det tar noe lenger tid å få på plass ny glassgrute. Vi må leve med platen og midlertidig glass en stund.

OBS!
Det ligger fortsatt mye glass utenfor, da dette ble dekket av snøen som har kommet det siste døgnet. Vær obs, særlig hvis du har med hund.

ANMELDT
Saken vil bli anmeldt. Vi håper at vinduene får være i fred heretter.
Kom gjerne innom i åpningstiden.

INTERNASJONAL KVELD
Idag, mandag, er det samling i den nystartede internasjonale kvinnegruppa. Da møtes kvinner fra Vietnam, Sauda, Volda, Irak, Iran, Angola, Thailand og en rekke andre steder, men NÅ - alle bosatt i Halden - og NÅ, alle ønsker å bli kjent med hverandre. Og NÅ - lukter det fantastisk godt fra grytene på kjøkkenet...
Og kvinnene ler og synger....

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.