TRAMPEKLAPP FOR 17. MAI-KONSERT

Bjarne M. Jensen førførerende på fiolin.

Aksel Kolstad brukte tape for å feste notearkene til pianoet.

Inne var det solskinn og deilig varmt på 17.mai

Aksel Kolstad brakte sol og musikkglede inn i Violgata på 17.mai.

Bjarne Magnus Jensen

Jada! Det ble akkurat så bra som vi kunne drømt om, på nasjonaldagen, med de store norske på programmet, Geirr Tveit, Ole Bull, Svendsen , Grieg og Halvorsen, sjarmerende og dyktig fremført av Bjarne M. Jensen, fiolin, bildet, og Aksel Kolstad, klaver.

SOLSKINN INNE
Etter å ha trosset regnet ute under barnetog og russetog var det noen og tyvei underkant av tretti personer som gledet seg seg over den storslagne konserten på frivillighetssentralen på 17.mai.

Møtet med de to unge musikerne, Bjarne M- Jensen, fiolin og Aksel kolstad, piano var fra første stund meget hyggelig og fra første tone var det som regnet ute var tryllet vekk og konserten og de herlige underholdende historiene mellom de musikalske innslagene og den musikalske energien, kreativiteten og proffesjonaliteten disse to unge musikerne viste, var imponerende.

Nasjonalromantikk innpakning med Ole Bull, Grieg, Halvorsen og Svendsen.
Et Sæterbesøk, 2.sats fra fiolinsonate i G-dur, Romance og Norsk dans.
Men publikum fikk også høre fyrrige spanske toner og Geirr Tveit i den 45 minutter lange konserten.

KOMMER TILBAKE
Nå håper vi virkelig å komme tilbake og spille mer i vår Cafè de Concert-serie, utbrøt Aksel Kolstad og skrøt av det flotte publikummet på Frivillighetssentralen i Halden. Mer musikk og mer velduftende krydderkake!
Det vil si, etter at Frivillighetssentralen har fått orden på ALLE tangentene , eller aller helst et nytt ,bedre piano.
I minuttene før konserten på 17.mai , måtte Aksel Kolstad gjøre om konsertprogrammet, slik at det ble tilpasset de tangentene som IKKE hang seg opp. Meget sporty gjort, syntes arrangøren og håper selvsagt på flere muligheter for nye konserter med duoen, i samarbeid med Østfold Fylkeskommune og Delta K.

CAFÈ de Concert
Konseptet Cafè de Concert er utviklet og ledet av Aksel Kolstad. Han og Bjarne M. Jensen er begge studenter på Norges Musikkhøgskole. Jensen er i ferd med å avslutte masterstudiet i utøvende solo-instrument. Han har studert i to år i Sveits etter flere år ved Barratt Dues Musikkinstitutt.
Kolstad gjør ferdig sin mastergrad med fordypning i George Gerswins klaverkonsertger.
Siren Kathrine Waarøe er kunstneren bak Cafè de Concerts program,plakater og nettsider.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.