NY TUR FREDAG

Denne gang går turen til  Remmen, Sorgenfri og Knivsø. Litt på ny gang/sykkelsti, over jorder (med tillatelse!) og kanskje til den gamle fine badeplass.... Oppmøtet er som alle fredager med Tur "i blikket" kl.11.00 ved frivillighetssentralen i Violgata 14. Her avtales felles transport, ved behov og med matpakke og termos rusles det avsted til nye spennene mål hver uke.
Her kan du se bildene fra turen til Kjøya.(21.9.)

BLIR KJENT
Her kan man snakke om det man ser på turen, hvis man ønsker. Turene er planlagt av en frivillig, som gjerne har gått den samme turen både en og tre ganger.
Martin Møgedal leder denne fredagen den andre turen for høstsesongen.
Turen ledes i et tempo slik at alle som er i "normalt god form" kan følge med. Det er pauser og alltid noen å ta følge med og sitte ned og ha en pause med.Mat og drikke hører med. Alle oppfordres om å ta med mat og termos. Turene varer som regel i cirka to timmer. Beregn gjerne tiden fra 11 til 14. Er det fint vær er det godt å være ute, er det derimot regn og vind er det naturlig at pausene er kortere og alle er raskere hjemme igjen.

SØRHALDEN
Neste uke, fredag 5.oktober skal området rundt Sørhalden og Eskeviken besøkes og utforskes. Her er det også mye å se og mangt å oppleve. Svein Eliassen er med på turen og vil fortelle fra mange av plassene vi skal besøke, det vil nok også fortelles historier om spennende mennesker og gamle hus fra dette historiske området.

BENYTT ANLEDNINGEN
Bli gjerne med for å realiser det du så lenge har tenkt skal skje. At du skal komme deg oftere ut på tur!
Bli gjerne med hvis du ikke er så godt kjent fra før. Dette er en virkelig super måte å få lokal kunnskap på.
Bli gjerne med hvis du har litt angst for å treffe nye mennesker og lurer på om dette kan være noe for deg. Det er ingen krav om at du må snakke når du er med på tur. Men hvis du vil prøve ,er det enkelt å få det til, når du går der og lar tankene "vandre" du bestemmer selv hva du vil snakke om. Bare prøv!
Bli gjerne med hvis du gjerne vil treffe nye mennesker. Du vil oppleve at du ikke bare treffer nye mennesker. Men du treffer så mange hyggelige mennesker. Det er verdifullt.

DU er verdifull. Derfor fortjener du en tur. GOD TUR!!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.