FILOSOFIKAFÉ LØRDAG 20.MARS KL 15-18

Beate Børresen

Bo Malmhester

Filosofikafeen ble arrangert på Dickens iunder Bom Kræsj Bang i 2007

I årets Bom Kræsj Bang -uke kan Frivilligsentralen igjen invitere til  Filosofikafe med Beate Børresen og Bo Malmhester fra Høgskolen i Oslo som skal lede samtalen. Tema for samtalen er ikke bestemt på forhånd . Deltakerne bestemmer. Alle velkommen!

LØRDAG ETTERMIDDAG
Filosofikaffen åpner kl 15.00 lørdag 20,mars og det vil bli anledning til å kjøpe noen riktig gode "munnfuller" med godt drikke til......... selvsagt for en rimelig penge....

Det er Bom Kræsj Bang og gatene er formodentlig fulle av folk, etter at Haldens befolkning har enten gått i paraden fra torget eller vært tilskuere denne lørdagen.

Og altså klokka 15.00 åpner filosofikafeen der det er deltakerne som bestemmer tema for samtalen - om det skal være klima og miljø, "sa kjerringa" eller Hva er nå kultur, "sa kjerringa" eller bryr vi oss egentlig om ulv, eller idelogi, prester, nye Kina, eller islam, kjøpepress, slaveri eller ugler i mosen........
Hvis du er i det minste i tvil.......... bør du komme og er du skråsikker MÅ du jo komme. Hvis du lurer på noe eller er undrende må du i hvert fall komme. Liker du å møte mennesker har du bare å komme, og hadde du egentlig lagt andre planer, kan du jo bare ombestemme deg, og komme.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.