HAR DU EN HOBBY ?

Hobbygleden er en aktivitet som foregår på Frivillighetssentralen onsdager mellom kl. 11 og 15. Her er noen av de faste glade tilstede i parken for å verve nye entusiaster og gi informasjon om gruppa. Kontaktperson Britt Dahl (med hatt på bildet).

GLADE FOR Å BEGYNNE IGJEN
Hobbygleden, som også mottok Frivillighetsprisen for 2005, har alltid plass til en til som vil være med i den muntre gjengen.

Hver onsdag møtes de på Frivillighetssentralen og her er felles lunsj, sosialt samvær og strikkeoppskrifter, hekling, veving og mye mer ...
Fortsatt kun en mann og som regel også en mann som tolker.
Med over ti kvinner med hver uke ser gruppen gjerne at flere menn kommer til Hobbygleden.

Hobbygledens mannlige deltaker vever og mener dette er en hobby som flere menn burde prøve seg på.

SPRER GLEDE - SKAPER FELLESSKAP
Nå møtes gruppa igjen onsdag 23. august og for mange har sommerferien vært "i lengste laget". Godt å komme ut og treffe folk og spesielt denne fine gjengen igjen, uttalte en som ser fram til samværet og nye runder med strikkepinnene igjen.
Frivillighetssentralen hadde besøk sist uke av to som mente at - nå var det vel på tide å komme igang igjen ..., men akk, en uke for tidlig ute.
Tipper at de kommer igjen til onsdag, sammen med flere glade hobby-entusiaster.

Britt Dahl er aktiv frivillig og konktaktperson for gruppa.
Hun setter opp lister over kjøkkenansvarlige for samlingene og tar initiativ til sommerfester, båt-turer og andre arrangement.
Hun gjør også avtaler med nye som vil starte i Hobbygleden og ringer litt rundt og i det hele tatt, er litt "hønemor" for flokken, noe som blir satt stor pris på av gjengen.

JULEUTSTILLING
Det planlegges en utstilling som nok vil inneholde både nisser og troll og diverse arbeider som Hobbygleden i løpet av høsten har "tryllet fram". Her vil også være lange vevde matter, broderier og hekle-arbeider, så følg med ...

SYMASKINER
Frivillighetssentralen har også to symaskiner og disse kan gjerne lånes. Kom bare innom og gjør det gjerne onsdager mellom 11 og 15, da kan du også få litt hjelp og veiledning.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.