FINT TIL 17. MAI

Så fint ble det etter dugnaden i fjor!

Asbjørn Valton i dugnadsgjengen og Kjell Haugset fra Halden hagelag (til h.) (og leksehjelper på Frivillighetssentralen) dirigerte troppene på dugnaden i fjor!

Britt, en av de mange som deltok på fjorårets dugnad.

Onsdag 9. mai inviterer vi til ny dugnad på huset og gårdsplassen. Vi gleder oss til å fortsette fra fjoråret med å istandsette hagen i tett samarbeid med Hagelaget i Halden.

ORDFØRER-BESØK
Som i fjor, er også ordfører Per-Kristian Dahl invitert til årets dugnad. Han sa seg enig i i fjor, at vi skulle samarbeide i år om et skikkelig løft for de utvendige veggene som dessverre skriker etter skraping og maling.
Planer for å gjøre noe med den utvendige fasaden, foreligger. Pølsebod, dugnadslotteri og vaffellukt skal det bli - dagen lang!!

HAGELAGET
Hagelaget i Halden, som i år fyller respektable 80 år, ønsker å markere sitt jubileum med å hjelpe oss til å istandsette hagen med tradisjonsrike planter og blomster.
I fjor ble det utført mye grunnarbeid og nye bed ble planlagt. I år vil arbeidet fortsette.
Vi gleder oss!

ARBEIDSHANSKER
I tillegg til pølser og vafler og massevis med kjempegod dugnadsstemning vil det være arbeidshansker og koster, river og spader og diverse oppgaver for store og små den 9. mai.

Diverse forberedelser starter allerede dagen før og på morgenen den 9. og alle inviteres til å være klare til innsats KLOKKA 11.00 9. MAI.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.