MIGRA - DANS

Foto: Bodil H.Gerxhaliu
Her er dansere og rekvisittansvarlige samlet til øvelse utenfor kulturskolen. Denne elev-gruppa fra Rødsberg + Placide (dansekoreografen) i midten, øver til forestillingen på Samfundet 28. mars

SAMARBEIDSKULTUR/KULTURSAMARBEID
"Min og din verden"  er  tittelen på Frivillighetssentralens program på Samfundet under Bom-Kræsj-Bang Kulturfesten onsdag 28. mars.

Jentene, som utgjør tilvalgsfaggruppa -sosialt arbeid på Frivillighetssentralen - har vært sammen to skoletimer hver tirsdag og noen av disse timene har vært brukt til å planlegge programmet 28. mars og fire av jentene har også laget egne danser som de skal fremføre på Samfundet i mars.
Danseprogrammet er en del av en større helhet som omhandler - engasjement, mangfold, inkludering, kultur og samarbeid.

Jentene har vist noen av dansene på sykehjemmet og mandag kveld danset to av jentene under samlingen til Internasjonal Kvinnegruppe.

Enkelte av jentene skal medvirke med opplesning og de skal være statister og ha andre viktige oppgaver under hele arrangementet på Samfundet.

BARNE - OG UNGDOMSSTEMMER
Programmet den 28. mars vil også inneholde sanger som fremføres av barn fra en tredje klasse ved Folkvang skole. De skal synge sammen med ikke ukjente Ottar Big Hand og Tore Andersen.
Programmet starter kl. 18.00 med Torhild Strand og foredraget "Vålerenga mot rasisme". Altså: Mye engasjement - inkludering - samarbeid og KULTUR!
BOM -KRÆSJ - BANG!!!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.