RIVING AV VEGG

Og bak her var det, som ventet, en tømmervegg.

Snekker i aksjon.

Raskt og effektivt. Ned og ut!

To lag gammel tapet fra svunnen tid. Farvel med den.

Så fint ble det etterpå!

Nå er veggen fjernet og takk til de to hyggelige snekkerne og til Byggmester Rune Harboe som besørget rivingen. Og takk til Bjørg som besørget støvsuging og vasking så kvikt at aktivitetene og møtene samme kveld kunne holdes i sentralens nye flotte allrom.

INGEN TRENGSEL I DØRÅPNINGEN LENGER
Det har blitt flere og flere aktiviteter og møter på sentralen som samler over 30,40, 50 mennesker og da har det til tider vært trangt i døråpningen som har vært mellom de to "stuene".
Nå har de to stuene blitt til ett allrom, med lys inn fra alle kanter og mange muligheter for å utvikle "kraftsenteret" - Frivilligsentralen.

JAZZ, SJAKK, FILM OG KLASSISKE KONSERTER
Det er gledelig at "Huset," "sentralen", "Mad" eller "den gamle Sorenskrivergården" er i bruk av ulike grupper. Det er vekst og potensialet i huset i dag og med såvidt mange interesserte som ønsker å benytte huset virker det lovende for husets fremtid.

Ved siden av ulike grupper som bruker huset på dagtid, er det også full fart på kveldene og i helgene, med møtevirksomhet, musikkøvelser, selvhjelpsarbeid, Natteravn og førstkommende søndag; klassisk konsert.

Det er også planlagt en månedlig jazzkafe og en filmklubb i byen ønsker å kjøre film for medlemmene to ganger hver måned.
Filmklubben tar også gjerne i mot flere interesserte medlemmer.

Sjakklubben, som også tilbyr opplæring for barn og unge, har sine medlemskvelder hver tirsdag og nå har de også fått flere trekkplasser!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.