NY FRIVILLIG TRIVSELSSKAPER

Ramona Eilertsen er fra idag ny frivillig trivselsskaper ved Frivillighetssentralen. Tre dager i uka blir hun å treffe både i telefonen og ute på oppdrag.

ARBEIDSPRAKSIS
Ramona er arbeidssøker og vil være aktiv på Frivillighetssentralen i denne perioden for å få variert erfaring og praksis. Det er bedre å være aktiv og stå på, mener Ramona.

A-ETAT
Avtalen om arbeidspraksis er gjort mellom A-etat Halden og Frivillighetssentralen. Ramona vil være fast på Frivillighetssentralen tre dager pr uke og har allerede første dagen fått innblikk i frivillig innsats både på malegleden, sykehjemmet og som telefonvakt.
Onsdag får Ramona være med på et kurs om demenssykdommer og neste uke blir hun med på besøk til den internasjonale kvinnegruppa på Frivillighetssentralen i Østsiden, Fredrikstad.
Kvinnene som kommer på språkpraksis onsdager og frivillige blir også med denne kvelden. På Østsiden møtes en gruppe fra mange ulike nasjonaliteter fast en kveld pr måned.
Her lærer noen å sykle, det er kultur og språkutveksling, matlaging og ikke minst en flott måte og bli bedre kjent med hverandre.
Kanskje kan dette være starten på et nytt kvinnesamvær også i Halden, på tvers av kulturer, religion og nasjonalitet.

NOE FOR DEG
Vil flere ta del i en meningsfull aktivitet, som lokalguide i vårt nærmiljø, for mennesker som har flyttet hit og vil bli bedre kjent både med menneskene, kulturen, språket og lokalsamfunnet. Ikke nøl - ta kontakt med en gang.Oppgaven kan være både lærerik, morsom og givende. Ta kontakt med Frivillighetssentralen da vel!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.