BÅTTUR MED TISTA!

Jahn Harboe er med som skipper på Tista under Frivillighetssentralens siste fredagstur denne sesongen.

Sesongens siste fredagstur blir båttur med Tista og Jahn Harboe. (bildet) Oppmøte er kl 10.00 ved Frivillighetssentralen for en gåtur gjennom sentrum og ned til havna, der båten ligger ved Rekekafeen og venter på å komme seg utpå et par timer fra kl.11.00

KOSELIG TUR
Som på alle fredagsturer er det smart å ta med både mat og drikke.
Jahn Harboe som er lokalkjent både til lands og til vanns vil "tegne og fortelle" og alle ønskes velkommen til en koselig båttur.

Denne båtturen er den siste fredagsturen som arrangeres dette halvåret.

Alle frivillige som har bidratt som guider og fortellere vil få invitasjon til en sammenkomst på Frivillighetssentralen etter sommeren, der det vil bli foredrag og bildevisning med lokalhistorisk innhold.
Det vil selvsagt også bli vist bilder fra de mange flotte turene vi har fått være med på.

Tusen takk til alle som har bidratt og takk til alle som har vært med og gått.
Takk også til Østfoldhelsa, som har gjort det mulig å annonsere turene ved å ha gitt økonomiske midler til turprosjektet. I tillegg til enkelte annonser i avisene har det vært oppslag på Frivillighetssentralens tavler og dører. Det er også laget en liten flyer som er distribuert på forskjellige steder i kommunen. Halden Arbeiderblad har også bidratt nesten ukentlig med å gjøre turtilbudet kjent gjennom spalten "På plakaten"

Nå skal det utarbeides en liten turbrosjyre med våre turerfaringer og forslag til turmål.

Har du kanskje lyst til å bidra med noe her? Ta gjerne kontakt!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.