DETTE VAR GØY !!

Veronica og Marita var med på leksehjelpturen til Oslo og jentene fikk prøve seg som nyhetsopplesere på Opplevelsessenteret i NRK.

BARNEKUNST
Jentene likte også Barnekunstmuseet der det var mange fine bilder, dokker og mange fine ting. Alle de 29 elevene og åtte voksne leksehjelpere som var med fikk kort og Marita kjøpte flere fine i tillegg.

SUPERT
Veronica har kost seg skikkelig på hele turen hun og har bare godt å si, koste meg rått, det var veldig hyggelig og det var det flere som syntes, mente Veronica.

NRK - TOPPEN
Besøket på NRK var likevel toppen, mente elevene. Der besøkte vi opplevelsessenteret og de voksne fikk "voksen-omvisning" i diverse studioer og rundt i fjernsynshuset.

Marita og Veronica var som de andre, ivrige på å prøve ALT på opplvevelsessenteret, prøveinnspilling i studio, sportskommentatorer, nyhetsopplesere, radioteater osv.osv.

NRK`s aktivum-butikk ble også flittig besøkt og det ble flere "gode kjøp" med hjem til Halden.

MER LEKSEHJELP
Er det slutt på leksehjelpen for i år spurte flere og noen hadde nok gjerne fortsatt lenger. Kontakten med de voksne leksehjelperne er noe de ser fram til hver uke og mange ga uttrykk for at de vil fortsette til høsten og selvsagt håper de på en ny kul,super, hyggelig tur som sommertur også neste år.

TAKKNEMLIG
Jeg er veldig takknemlig for at vi fikk være med på dette hilser Veronica og Marita legger til at alt på turen var kjempegøy. Dette rokker ! Hjertelig hilsen Marita.

LEKSEHJELPERE VIL FORTSETTE
Og med slike positive uttalelser fra barna blir det nok mange leksehjepere som fortsetter med denne nyttige flotte frivillige innsatsen også for neste skoleår.

TRENGER FLERE LEKSEHJELPERE
Frivillighetssentralen ønsker å fortsette med å  oppmuntre til og legge til rette for kontakt, kommunikasjon og samhandling mellom barn og voksne. Leksehjelpen er en arena hvor det er et naturlig samspill mellom generasjoner, som erfaringene viser er positive for begge parter.
Mange barn og unge har behov for å finne roen til å sitte ned og være konsentrert om lekser. Med voksne som gir TID, som faktisk har NOK tid, tid til å lytte, stille kontrollsprøsmål og se hvert enkelt barn vil koblingen mellom disse, gi barnet en fantastisk mulighet til økt selvtillit (noen ser meg), hjelp til å forstå, veiledning (jippi, nå skjønner jeg det).
Leksehjelpen vil kunne være en god hjelp til å innøve gode arbeidsvaner. Sette av tid, gjøre avtale med andre og seg selv, være godt forberedt og disponere tiden.

For høstens skolestart har vi behov for flere frivillige leksehjelpere som trives med å være sammen med barn og unge og som kan tenke seg å gi halvannen time en gang i uka eller annenhver uke gjennom et skoleår.
Du vil inngå i en gruppe med flere fantastiske frivillige og du kan være pensjonist, student eller noe helt annet, men du må være villig og fri til å gjøre denne innsatsen helt frivillig.

Ta kontakt da vel!!!!
Det er behov for frivillige leksehjelpere for elever på alle trinn, også ungdomsskolen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.