KONSERT MED FAR OG DATTER

Sven Lundestad og Alexandra Bråten.

Mange mennesker lyttet til fantastiske artister.

Ung og gammel hygget seg med god musikk og vafler. Fra h. Qendresa Pestisha(18), Reidun Lassen,(94 1/2) Tordis Johansen, (79 1/2) Melina Larsen (17)

Alexandra Bråten og Sven Lundestad bidro til solskinn og varme innendørs med et knippe kjente og kjære sanger som både ung og gammel satte pris på under den times lange konserten tirsdag på Frivillghetssentralen. Gjennom et samarbeid med Østfold Fylkeskommune  og Delta K  kunne Frivillighetssentralen også tilby konserten for beboere på Bergheim dagen etter.

BOM KRÆSJ BANG
For femte år har Frivillighetssentralen stått for flere oppsøkende visekonserter til institusjonene under Bom Kræsj Bang.
Årets konserter har ved siden av Sven Lundestad og Alexandra Bråten fra Fredrikstad, også den  populære Visegruppa 1881.
De elleve sang og musikkglade humørsprederne har besøkt Karrestad, Søsterveien og Halden sykehjem under årets kulturfestuke, til stor glede for beboere og pårørende som har møtt fram til konsertene.

ELEVENE FRA HELSE OG SOSIALLINJA VAR MED OG JOBBET
10 elever fra 2.klasse ved helse og sosiallinja ved Halden videregående skole, avdeling Porsnes og deres lærer var med på forberedelsene til konserten som ble arrangert på Frivillighetssentralen tirsdag 8.april
De kom tidlig til Frivillighetssentralen denne dagen og fikk først informasjon om Frivillighetssentralen og frivillighet generelt. Deretter var det i gang på kjøkken  med vaffelsteking.Borddekking med flott serviettbretting ble også utført og etter hvert som publikum møtte fram var det også elevenes ansvar å sørge for en god velkomst og servering ved bordene.

FLOTT KONSERT
Elevene overvar konserten med far og datter og var like imponert som det øvrige publikummet, som alle lyttet henført og kjente på solskinn og varme gjennom deilig musikk denne tirsdags ettermidagen i april.

Blant publikum var også elever fra ungdomsskolen som til vanlig hadde møtt fram for å få leksehjelp, men som oppdaget at det hadde blitt en endring i planene denne dagen. Men noen av ungdomsskolelevene valgte å overvære konserten, noe de absolutt ikke angret på.

Kjempefin konsert, mente Vidar i 8C.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.