NATTERAVNENE I HALDEN OGSÅ UTE PÅ SKJÆRTORSDAG

Lars Norbom, fra Natteravnene sentralt, kommer til åpent møte som Natteravnene i Halden arrangerer 14.april. - Man må være nysjerrig på en positiv måte, å ha sosial energi å dele med andre og alder spiller ingen rolle, for å være natteravner. Dessuten kan natteravning være en god integrering inn i det norske samfunnet.

FREDAGER I HALDEN
Det er natteravning i Halden på fredager og første ravnekveld i vår er fredag 26.mars med oppmøte på Frivilligsentralen i Violgt 14 kl 20.30.
I 23 tiden blir det en pause og matibit å få hos Thon hotell på brygga og deretter er natteravnene ute til kl 01.00.

PÅSKEN
I påsken arrangeres også natteravning skjærtorsdag, torsdag 1.april. Da er det, erfaringsmessig, mange folk ute og det er derfor ekstra viktig at natteravnene er synlig tilstede i sentrum.

Det er hyggelig og trivelig å være natteravn. Mange positive tilbakemeldinger og en fin måte og bli kjent med andre natteravnere og ungdommer som er ute.


14.april
Etter påske vil alle ungdomsskoleelever få med seg brev hjem til foreldre med oppfordring om å melde seg som natteravnere. Det er også anledning for pensjonister og andre voksne som har tid, anledning og lyst til å være med og gå gatelangs. Veldig sosialt og trim på kjøpet.

14,april arrangeres et åpent møte og til dette møtet i Halden kommer Lars Norbom og skal fortelle om 20 år i Natteravnenes tjeneste. Lørdag samme uken arrangeres en felles tur for natteravnere i Halden som får være med som Natteravnere i Oslo.
Turen vil bli sponset for en gruppe og det blir førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.