ÅPENT HUS ONSDAG 5. DESEMBER

Siv Langøy kan du høre på Frivillighetssentralen 5.desember kl.16.

Visegruppa 1881 opptrer kl 12.00

Resmije fra Kosovo skal synge klokka 18.00

Ordfører er-Kristian Dahl deler ut årets lokale frivillighetspris kl.17.15.

Siv Langøy, bildet, er en av mange som skal delta førstkommende onsdag når Frivillighetssentralen inviterer til åpent hus mellom kl 12 og 19 på den Internasjonale frivillighetsdagen. Ordfører Per Kristian Dahl kommer for å dele ut vår lokale frivillighetspris. Alle er velkommen!!!

PROGRAM
12.00 Åpning med Visegruppa 1881
14.00 Silje Kathinka Erichsen, piano
16.00 Siv Langøy, Gunn Heidi Larsen, sang og gitar
17.00 Overraskelse
17.15 Utdeling av frivillighetspris/2007 v.ordfører Per-Kristian Dahl
18.00 Sang, Resmije

FRUKT OG PIZZA
Det serveres frukt og pizza, kaffe,te og kaker. I velkjent dugnadsånd samarbeider frivillige om arrangementet på frivillighetssentralen onsdag 5.desember.

Frivilligheten lever i beste velgående, i de mange lag og foreninger, i idrettsmiljøet, kulturlivet og blant enkeltpersoner som skaper vekst og utvikling i de mange forskjellige slags miljøer.

Uten frivilligheten stopper Norge.
Uten frivlligheten blir det helt klart mye mindre morsomt, mindre trivelig og en dårligere helse.

Frivllighet utløser endorfiner, glede,oppfinnsomhet. Vi snakker trivsel som igjen er helsefremmende.

INTEGRERING
Frivillighet er viktig for integrering og integrering er viktig for frivillighet.

VELKOMMEN
På Frivillighetssentralen står det dekkede bord på den internasjonale frivillighetsdagen, for å markere dagen og samtidig vise en bredde og mangfold av ulik frivillig innsats.

Veldig gledelig er det at vi også kan by på musikalske godbiter, der bitene skal pakkes opp og nytes utover hele dagen.

Den første konfektbiten som pakkes opp klokka 12 er ekstra stor og inneholder både piano, trekkspill, gitar og mange glade sangstemmer, ja hele "1881" får vi smake i den første godbiten.

Konfektbit nummer to blir severt klokka to (14) og inneholder en klassisk smak av piano. Det er Silje Kathinka som befinner seg inne i den godtbiten.

Nummer tre er en "dobbel", to gitarer og en anelse smak av vestland. Gunn Heidi og Siv er den doble konfektbiten som pakkes opp klokka 16.

Klokka 17 serveres en nyhet og overrakselse. Denne godbiten må vi  virkelig rydde plass til.

Klokka 17.15 (cirka) kommer Halden-politikkens konfektbit, selveste ordfører Per-Kristian Dahl og da er det tid for utdeling av årets frivillighetspris.

Klokka 18 inviteres alle til å glede seg over Resmije som fremfører en sang fra Kosovo, en av godbitene som du garantert vil like.

ÅPENT FRA 12-19
Under åpent hus onsdag 5.desember vil miljøhuset i Violgata være fyllt av trivelige mennesker, frivillige ildsjeler. Vi håper på trivelig samvær og håper at riktig mange kommer innom . Velkommen til alle!


  

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.