FLERE BILDER FRA OPPUSSINGEN

kontorbygget fra bakgården.

Fra brunt og rosa til hvitt og grått.

Her er fine boder med nye dører på plass i BRA-rommet, whiteboxen.

Malearbeidet er i gang.

Forvandlingen er stor og hele bygget er nå snart ferdig malt utvendig. Selv om det har vært mye regn i sommer har malerne stått på for å komme i mål med både vegger og vindusomramming. Nye vinduer er satt inn i den nederste delen som inneholder kontorer og inne har "whiteboxen" - det nye BRA-rommet fått en skikkelig ansiktsløftning.

SUPERSOMMER
Mye bra jobbing altså, i hele sommer, både med det ene og det andre prosjektet.
Mange har deltatt på dugnader;
En helt spesiell takk til Jon, Torbjørn, Svein, Roger, Marte, Eugen, Finn, Izolda, Bjørg, Arna og Unni, Rosalie, samt Anders og flere.

MEN, også en stor takk til snekker Arve og firma Byggmester
Jan Arne Hansen for prosjektering og solid gjennomføring av alt arbeidet. Uten deres flid og kunnskap, ville vi fortsatt kun hatt drømmen.

Nå har BRA-rommet ikke bare blitt et flott, lyst øvingsrom for BRA-bandet, men vil også gi store muligheter for annen øving, både musikk og dans, konsertlokale, møterom, filmrom, etc,etc.

Takk også til Galleri lille Martine og Stein Willoch Mathiesen, som har gitt et flott innrammet bilde til rommet.
Takk til Bjørg som har sydd gardiner.

I hele sommer har også M-L bygg med effektive og hyggelige håndverkere sørget for at huset har fått ny taksten og nye vinduer er satt inn på den nederste fasaden ut mot Nils Ankers gate, samt ny panel og isolasjon på endeveggen. Arbeidene er utført presist og raskt og oppussingen har vært til glede for svært mange som har fulgt med fra sidelinjen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.