TUR TIL TUSENFRYD 3.JUNI

Fra lekser til karuseller. Leksehjelpen på tur!

Anne-Marit Thorby og Kjell Haugset

Elever som har deltatt på leksehjelp i regi av Frivillighetssentralens leksehjelpgrupper på Os skole og for U-elever i sentralens lokaler , reiste på tur til Tusenfryd sammen med fire frivillige leksehjelpere. Humøret var på topp hele dagen, også her ved avreise.

VIL FORTSETTE NESTE SKOLEÅR
Alle atten som reiste på tur var enige om at de ville fortsette med å komme på leksehjelptilbudet til høsten ,hvis det fortsetter. Og om det fortsetter..., det kommer også an på om det  vil være frivillige leksehjelpere som ønsker å bruke litt av sin tid på å hjelpe barn og unge i en leksehjelpsituasjon.

De fire som var med på turen var i hvert fall enige om at arbeidet hadde vært givende og kontakten og møtet med elevene veldig bra, så det var store muligheter for at disse ville fortsette.
De fire er Anne-marit Thorby, Kjell Haugset, Arna Ødegaard og Bjørn Fagerlie.


Elevene er fra venstre i sort, Pollah 7B, i hvitt, Mohammed 8A, rødt Jørgen 8D, gult, Shirwac 8A, grønt, Karolina, stripet, Runar 7B, med jakke, Markus 6B, blå/adidas, Ronja 6B, med skjørt, Miski 6B, sort, Beatrice 7A, grønn, Andreas 8D, stripet, Jon Sindre 8D, sort, Vidar 8C, med X, Daniel 8C, sittende foran Batresh 8D, Stine 8D.
Med på turen, men ikke med på bildet; Linh og Williette (kom litt senere)

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.