ER DU KLAR ?

Ingmari Dalin

Tove Nilsen

Rolf B. Wegner

Holmsbu billedgalleri

Velkommen til ny sesong med bredt frivillig engasjement. Info og samarbeidsmøte på Frivillighetssentralen arrangeres i neste uke for frivillige og interesserte,både på dag og kveldstid. Passer det best på kvelden er du velkommen torsdag 9.8. kl.19.00
Møtet på dagtid er  fredag 10.8. kl.13.00
Ingmari Dalin ,(foto) visesanger fra Sverige vil spille og synge fra sin siste CD: bland bâckar, dalar og berg i Frivillighetssentralens parkdag lørdag 11.august. Mer program for dagen kan du lese om her.

MYE Å GLEDE SEG OVER
Det er altså mye å glede seg over, sommervarmen er nå på full fart inn over Østfoldkysten, vise og allsangkveldene vi har "holdt for oss selv" i et par års tid på Frivillighetssentralen, har i sommer virkelig vokst til  nye høyder oppe på festningen........... (he-he)
Sanggleden er enorm, det samme er dugnadsånden og innsatsen for både byens ve og vel og for ikke å snakke om byvåpenet...... ja, engasjementet er stort og godt er det, for uten engasjement, oppfinnsomhet, glede , glød og iver - ei heller, ingen frivillighet.
Bakgården i Violgata står nå i full blomst, takket være ansvarsfulle blomsterelskende frivillige, som i hele sommer har sørget for stell og vanning. Gardinene er tatt ned, vasket, lufttørket og er snart på plass igjen, skinnende rene.
Inne er det vasket og huset venter nå på myldrende aktivitet igjen.

MYE Å GLEDE SEG TIL
Det er virkelig mange flotte oppgaver å ta fatt på også denne sesongen.
Det er sjakklubb, mange slags møter og samarbeidsprosjekt, leksehjelp, besøksgrupper, maleglede, sangglede, strikkeglede, kvinnenettverk, språkkurs, fotokurs, foredrag, linedance, leseombud og Boka Hjem, i samarbeid med biblioteket turer og mer............

PROGRAM FOR PARKDAGEN LØRDAG 11.AUGUST

Dugnadsgruppen møtes på Frivillighetssentralen kl.09.00
10.00 Lydprøver
10.30. Kjøring fra Torget til Parken
11.00 Lydprøve
11.30 Transport fra torget til parken
12.00 linedance med Anne-marie Iversen
12.30 Dina Cecilie Nordsjø og Thomas Andersen
13.00 Ingmari Dalin og Mathias Bâckman

TIRSDAGER - SJAKKLUBBEN
Hver tirsdag, fra 28.august er sjakklubben i Halden  i gang med klubbkvelder i Frivillighetssentralens lokaler. Sjakklubben har tidligere holdt til i Violgata, da det var ungdomsklubb her. Nå inviterer de gjerne barn og unge til å ta kontakt og er mer enn villige til å starte kurs for nybegynnere. Ung eller gammel? Lyst til å komme i form? Prøv sjakk!
Allerede kl.17.00 tirsdager , kan du møte fram.

HØR ROLF B. WEGNER MAN 27.8.
For tredje året kan vi invitere interesserte til et  foredrag med Rolf B.Wegner. Temaet denne gangen vil være STRAFFEMETODER I MIDDELALDEREN.
Foredraget kan høres i Frivillighetssentralens lokaler MANDAG 27.august kl.12.00
Enkel (middelalder)-lunsj serveres fra kl.11.00

TUR TIL HOLMSBU/HURUM ONS 29.8.
Sammen med Svinndal bygdesentral, inviterer vi registrerte frivillige til en hyggelig busstur onsdag 29.august. Turen starter allerede 08.30, med påstigning fra fiskebrygga,( der det ikke lenger er fisk, men bare P-plass) ved OK-trykk. Vi spiser frokost i Svinndal, før vi legger turen over fjorden og til Hurum og Holmsbu billedgalleri. Etter å ha spist middag ved fjorden, går ferden hjemover, selvsagt med trekkspillmusikk ombord.
Førstemann til mølla-prinsippet gjelder...
Det er bare å hive seg over telefonen, eller løpe ned til Violgata 14 og melde seg på.... Egenandelen for turen er kr 250,-.


MER ENN SJAKK PÅ TIRSDAGER
Både lekser og sjakk på tirsdager blir det utover høsten.
Du kan lese mer om leksehjelp-planene litt senere.

MER ENN VALG I SEPTEMBER
Det går mot spennende tider, når det gjelder så mye. Det blir så mange valg man skal foreta, og noen av valgene får større konsekvenser enn andre.
For eksempel, hva slags litteratur man ønsker å låne på biblioteket. Det kan utgjøre en stor forskjell på hvordan dagen skal bli, hvordan tankene skal vandre.. Uansett, De frivillige som organiserer Boka Hjem tilbudet er i gang igjen fra begynnelsen av september.
Tirsdag 4.september kan alle som har meldt seg til å være leseombud og deg som ønsker å være med, komme til et interssant møte på biblioteket.

FORFATTER TOVE NILSEN I OKTOBER
Vi inviterer til årets forfattermøte i oktober. Torsdag 18.10. kl.18-20 kommer Tove Nilsen. Er du interessert i reservere en god sitteplass kan du ta kontakt med Frivillighetssentralen v. Wenche


NYTT VIL DUKKE OPP
Nye saker og aktiviteter vil dukke opp. Såpass har vi lært... Frivillige ildsjeler og samarbeidsprosjekter vil gjøre dagene og timene innholdsrike og flotte, også i den fine sensommertiden og utover høsten.
Stor grad av fleksibilitet vil være nødvendig, tilpasning, inkludering , hjelpsomhet og god kommuniksjon, må forekomme. Det samme må også godt humør, undring, refleksjon og litt stillhet.
I passelige doser med litt av hvert får vi et vell av helsefremmende tiltak og aktiviteter som beriker den enkelte og gjør godt for  hele lokalmiljøet.

FAST KONTORTID
Det vil bli en endring når det gjelder daglig leders kontortid. Da det er stadig flere som ønsker å være med som frivillige, som også har arbeid eller skolegang på dagtid, vil noe av daglig leders kontortid legges til ettermiddag/kveldstid.
De nye kontortidene vil gjelde fra og med september måned.

KONTORET ÅPNER TORSDAG 9.8.
Åpen dør igjen, fra torsdag 9.august kl.14.00

LINEDANCE - TORSDAGER
Denne dagen starter også linedance igjen. Samme tid og sted som før sommeren. KULTURSKOLEN, (Tordenskjoldsgt, ved siden av Alladin kino)  TORSDAGER Kl.15.00
Har du ikke vært med  tidligere, gjrø det ingen ting. Alle  nye er velkommen. Også de som har vært med før. Kom igjen. like moro hver gang!
<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.