TORIL BREKKE I PARKEN

Blant de mange aktivitetene i parken sist lørdag var også en egen Boka Hjem-stand med en fortellerkrok med forfatter Toril Brekke."Drømmen om Amerika" kommer i september. Vi gleder oss!

OM DE FØRSTE UTVANDRERNE
Flere som var tilstede i parken ga uttrykk for at de skal lese Toril Brekkes nye bok som kommer på Aschehoug i september.

LESTE FRA MANUSET
I fortellerkroken i parken lørdag kunne de som hadde tid til å sette seg ned mellom slagene, få høre Toril Brekke lese nettopp fra manuset til sin nye bok om de første utvandrerne.

POPULÆRT
Drømmen om Amerika blir tittelen på Toril Brekkes siste roman.
Her er det både reelle historier og diktning, om dem som dro vestover med den aller første amerikabåten "Restauration", i 1825.

De vi snakket med som hørte Toril Brekke fortelle var svært spent på boken som kommer i september. Den MÅ vi lese, var alle enige om og dessuten leses den inn i disse dager og vil også komme som lydbok.
Det passer meg meget bra, uttalte Oddny Brudvik, som var svært interessert i hele boken etter å ha hørt Toril Brekke fortelle om sitt arbeid med boken.

DRØMMEN OM AMERIKA
Toril Brekke har oppsøkt sjuendegenerasjons nordmenn, hun har fulgt veien til de første som dro, sett utsikten de så og fant steder der de første norske utvandrerne bosatte seg.

BOKA HJEM
Frivillighetssentralen fortsetter samarbeidet med biblioteket om å bringe bøker ut til boklånere som selv har problemer med å komme seg til biblioteket.

Vi fortsetter også med høytlesing, litteraturgrupper etter behov og kjører bøker både til private lånere og institusjoner.

I løpet av høsten vil det igjen bli arrangert litteratur- og lunsj på frivillighetssentralen. Vi tror dette blir i november. Dato og program kunngjøres senere.

CD-SPILLER FOR LYDBØKER KAN LÅNES
Frivillighetssentralen tilbyr i høst to CD-spillere for utlån til boklånere som ønsker å låne lydbøker. Frivillige bistår med instruksjon i bruken av spilleren.

DRØMMEN OM...
Det er mye som tyder på at det blir ekstra stor pågang for å låne Toril Brekkes nye roman i høst.
Må noen vente, kan det være en idè å låne en av hennes mange andre gode bøker.
Det er hele 30 å velge i blant.

TAKK
Vi takker Toril Brekke for at hun deltok på frivillighetssentralens "høstlansering" i parken og ønsker henne lykke til med egen boklansering!

God bok-høst til alle!

Løp og lån! Og fortvil ikke, hvis du av helsemessige årsaker ikke kommer deg til biblioteket kan du ta kontakt med Frivillighetssentralen eller biblioteket , så er du straks med i ordningen Boka Hjem og får besøk av en frivillig med bøker fra biblioteket.

Kanskje du kjenner noen som ville bli glad for ordningen? Send informasjonen videre............


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.