HER ER BJØRG !

Det kan være Bjørgs hyggelige stemme du hører når du ringer til Frivillighetssentralen. Bjørg Kirkeby, som kommer fra Heddal i Telemark, flyttet til Halden sommeren 2006 og ville engasjere seg aktivt for å bli bedre kjent i sin nye hjemby.

SKAL VÆRE I TRE ÅR
Bjørg skal være i Halden i tre år i forbindelse med at hennes mann skal jobbe her i denne perioden.
Hun har bodd i Skien i mange mange år, men har beholdt dialekten sin fra Heddal i Telemark, der de har både stavkirke og småflyplass, med daglige avganger til Bergen, forteller Bjørg.

VIL BLI KJENT
Grunnen til at jeg tok kontakt med Frivillighetssentralen, forteller Bjørg, var fordi jeg ønsket å bli kjent i byen. - Jeg er sosial og jeg kan ikke sitte og vente på at noen skal komme og ringe på døra.
Jeg må gjøre noe selv.

KOSELIG BY
Bjørg mener at Halden er koselig og oversiktelig, men som på mange andre plasser, er det ikke så lett å bli kjent.

I AKTIVITET
Men Bjørg har valgt å være i aktivitet, både med trening og på forskjellige aktiviteter på frivillighetssentralen, som en av to Bjørg(èr), som hver torsdag er tilstede for å ta telefoner.
Denne uken var hun også med på visekvelden med Leo Leonardsen.
Bjørg har også bistått eldre som har hatt behov for å ha med en ledsager for legebesøk, etc.

Bjørg mener at det er flott med en frivillighetssentral hvor det kan knyttes mange kontakter. Det er også fint at mange får hjelp, men det er også viktig å gjøre noe selv, komme seg ut og treffe andre, blant annet.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.