PERLER PÅ EN SNOR - 4.NOVEMBER

Ole Hermann Huth og Haldor Mæland med Perler på en snor.

Flott levert! Takk for flott konsert. Så deilig å høre igjen alle de gamle gode klassikerne, som vi ikke hører så ofte,  - var noen av kommentarene fra tilhørerne til konserten "Perler på en snor," med Haldor Mæland og Ole Hermann Huth.

KULTURELL SPASERSTOKK
I anledning Østfold fylkeskommunes ordning "kulturelle spaserstokk" fikk Halden frivilligsentral, sammen med Aremark frivilligsentral og Bergheim, denne onsdagen, besøk av musikerne Haldor Mæland og Ole Hermann Huth som fremførte "Perler på en snor".
Konserten på Halden Frivilligsentral samlet et tyvetalls personer som alle hygget seg over gamle gode klassiske perler og et ekstranummer fikk de også servert, sammen med gode varme kanelboller. og kaffe.

SAVNER KLASSISKE KONSERTER
Vi savner de klassiske konsertene en søndag i måneden, kom det fra flere tilhørere denne onsdagen og håpet  er igjen at det skal bli anledning til å nyte klassisk musikk fra konsertlokale ti frivilligsentralen. - Flygelet står jo her. Det er et godt egnet lokale for den klassiske musikken som ikke trenger ekstra lydhjelp. Og det er så hyggelig å være her, var flere enige om og mintes konsertene som i et år har vært arrangert i samarbeid med Cafe de Concert.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.