DAMER I BLUES

Rita Engedalen.

Margit Bakken

DAMER I BLUES i Fredrikshalds Teater

Karin Lykke-Seest ble gratulert på scenen.

Bok om Halden var populært. Damer i Blues kommer gjerne tilbake!

Internasjonal Kvinnegruppe klappet på 2.rad.

Rita Engedalen og Margit Bakken, DAMER I BLUES leverte en helstøpt forestilling i Fredrikshalds Teater 13.mars.
Den halvannen times forestillingen ble av mange bemerket som noe av det beste de hadde hørt , på veldig lenge.

VIPS
BLUES-DAMENE koste seg med å spille i teateret. De likte seg så godt at de gjerne ville komme tilbake. Og publikum var enige i akkurat det. Få dem gjerne tilbake for å spille mer i Halden og gjerne for et større publikum. Hvor er forresten alle de mannlige musikerne i musikkbyen Halden, på en kveld som denne, utbrøt musikkelsker Eva Stømner, som selv var til stede på konserten og som, i likhet med mange andre, også sikret seg cdèr med Rita Engedalen og Margit Bakken.
Vi kom, satte oss og VIPS!  var halvannen times konsert over og det hele hadde gått så fort. Så altfor fort og dermed ble det ekstranummer og alle i salen klappet og sang med og siden det var søndag -  ble konserten avsluttet med gospel.

Og alle de spennende damene i bluesens historie var blitt fortalt, film og bilder vist og alt gjorde et sterkt inntrykk. "tante"-Karin, Karin Lykke-Seest ble ropt opp på scenen og fikk gratulasjon og platehilsen og dermed var en flott kveld over og DAMER I BLUES kunne starte hjemturen "over there"..., til Telemark, der de denne uken kunne juble over at det skal bygges et nytt BLUES OG KULTURHUS, på Notodden.
15 av kvinnene fra Internasjonal Kvinnegruppe sto for forfriskninger i ballsalen på teateret før og etter konserten og Fereshteh Golparvar, fra vår lokale internasjonale gruppe,  overrakte bøker om Halden til Damer i Blues og takket for en flott konsert.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.