NÅ ER NATTERAVNENE KLARE

I kveld er starten for Natteravning i Halden. Kl.20.30 er det samling i Frivillighetssentralen, Violgt 14, deretter vil tre og tre gå runder i sentrum. Alle fredager og lørdager i mai vil det være natteravnere ute. Lars Due Pedersen, bildet, har gjort ferdig alle listene og vil også selv være med første kvelden.

LISTER
Alle interesserte har mottatt informasjon om listene og vi håper stadig at flere melder seg til å være med på natteravning i Halden.Nær 70 har medlt seg for å være med som natteravn. Fortsatt er det flere som tar kontakt og vi oppfordrer alle som kan tenke seg å være med ut og gå en eller flere fredags eller lørdagskvelder om å ta kontakt. Til Lars Due Persen, SLT-koordinator i Halden kommune eller til Frivillighetssentralen.
Det tas sikte på å etablere et styre for Natteravnene i Halden i løpet av kort tid. Foreløbig er SLT-koordinatoren og daglig leder for frivillighetssentralen med, men vi håper at lag, foreninger og andre som kan tenke seg å være med  også tar kontakt med oss.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.