BESØK FRA KINA

Ole-Christian og mamma Jane, da Ole var hjemme på ferie fra Kina og var sammen med Jane på Hobbygleden.

Ole Christian Westby, som i to år, har gått på skole og arbeidet i Kina, var nylig hjemme på ferie. Her er han sammen med mamma Jane Harlem, som hver uke er med i "Hobbygleden" på frivillighetssentralen.
Ole, har tidligere, hatt elev-og arbeidspraksis ved Frivillighetssentralen. Det var derfor mange som gledet seg over det hyggelige besøket.

HOLDE KONTAKTEN
Det var etter at Ole flyttet til Kina, det ble foreslått at deltakerne på Hobbygleden kunne melde seg på kurs i tegnspråk, for på den måten, å lære seg Janes språk bedre.
Hun har også med døvetolk på hobbygleden, og i samarbeid med AOF, ble det arrangert et kurs i "tegn til tale" ved Frivillighetssentralen.

Nå er det avtalt at Frivilighetsentralen skal holde kontakten med Ole-Christian og vi gleder oss allerede til nye oppdateringer fra det spennende landet og Oles travle hverdag.


Ole trives veldig godt i Kina og har ingen planer om få flytte tilbake til Norge og Halden med det første.
Det er et mangfoldig, travelt og spennende studentmiljø.som Ole er en del av.
Han deler leilighet med to jenter (en til fra Halden). Han har mange venner og opplever at luftforurensningen er stor og til tider plagsom, for Ole, som akkurat uken han var hjemme, slet med halsbettennelse.

Mamma Jane var selvsagt glad over besøket fra "lillegutten" og også stolt over Ole, som hun mente hadde blitt godt selvstendig og mer voksen. Selv om programmet var tett og det var mange å besøke, både familie og venner, var det også ekstra stas at Ole var med mamma Jane til Hobbygleden, og der var det så trivelig og så mange som ville høre om Oles "nye" liv i Kina, at besøket varte i mange, hyggelige timer.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.