17. MAI ÅPENT HUS OG KONSERT

Åpent hus fra kl. 12.00 Konsert kl 14.00

Aksel Kolstad

Det er svært hyggelig for tredje gang å ønske velkommen til åpent frivillighetens hus på 17. mai. I år med nasjonaldagskonsert med Bjarne M. Jensen, fiolin og Aksel Kolstad, klaver.
Huset er åpent fra kl. 12.00. Salg av kaffe og kaker. Konserten starter kl. 14.00 og varer i 40 minutter.

CAFE DE CONCERT
Konserten er i samarbeid med Østfold fylkeskommune og Delta K.
Bjarne Magnus Jensen er født i 1983 i Kristiansand. Etter flere år ved Baratt Dues Musikkinstitutt flyttet han til Sveits hvor han studerte i to år hos professor Detlef Hahn ved Hochshule fûr Musikk und Theater. I 2006 fullførte han sin bachelorgrad ved Norges Musikkhøgskole med toppkarakterer og er nå i ferd med å avslutte masterstudiet i utøvende solo-instrument ved smame institusjon. Bjarne Magnus Jensen er vinner av Martha Mozer konkurransen i Sveits (2004) og har også vunnet første pris under Norges Musikkhøgskoles kammermuskk konkurranse i 2006.

Aksel Kolstad gjør ferdig sin mastergrad på Norges Musikkhøgskole med fordypning i George Gershwins klaverkonserter. Kolstad har deltatt i flere nasjonale konkurranser. Han har allerede opptrådd mye i utlandet, både som solist, kammermusiker og komponist og har ved en rekke anledninger spilt på tv, radio og er grûnder og kunstnerisk leder for Cafè de Concert.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.