BRA (K) - KONSERT

Skikkelig "trøkk" på Frivillighetssentralens åpent hus, da Bra-bandet avsluttet med Gla-konsert i øvingslokalet i Violgt. 14. Her ble det klapping, tramping, hopp og sprett og tjo og hei og twist og sving og ALLE så ut til å glede seg.

TAKK TIL KOMMUNEN
En av band-medlemmene ga uttrykk for at Halden kommune hadde gjort en bra jobb med å tilby et skikkelig fritidstilbud for ungdom som kunne komme sammen og spille i Bra-bandet. Alternativet kunne fort bli å henge i gjenger og finne på gale ting!

DANSEFOT
Frivillige og gjestene som hadde vært tilstede under Åpent hus fra klokka 12 på formiddagen lot ikke sjansen gå fra seg til en svingom når Bra-bandet spilte opp.
Med skikkelig lyd og fengende rytmer lot mange rive seg med og svingte seg til både sving, twist og  en form for Violgatens "julevals".

VILLE IKKE HJEM
Blant publikum var også en dame som slett ikke ville hjem, selv om mannen lenge hadde stått klar, for de hadde jo en annen avtale. - Nei, han fikk dra alene. Hun ble, til siste tone og satt heller på med en annen hjem igjen! Så da så!

PIZZA OG KAKER
Hele dagen ble det satt ut nye kaker og varm pizza, og det så ut til å falle i smak hos såvel gjestene, publikum og Bra-bandets medlemmer, som koste seg med pizza og kaker etter konserten.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.